Όταν είσαι Ιουδαία μονο στο τίτλο και οχι στο γένος αυτά γίνονται: αντιδράσεις για την «ισλαμοφοβική» διαφήμιση της Μπαρ Ραφαέλι
Όταν είσαι Ιουδαία στο τίτλο και οχι στο γένος αυτά γίνονται: αντιδράσεις για την «ισλαμοφοβική» διαφήμιση της Μπαρ Ραφαέλι

Η εικονιζόμενη ανήκει στην ίδια φυλή των αρχαίων Ελλήνων άλλα και των ναζι όπως τους λένε οι συμμορίτες συνεπώς δεν ειναι Εβραία στο γένος αλλα ούτε και στην ψυχή, και οπως το υποψιαζόμαστε ερευνήσαμε και βρήκαμε ότι οι παππούδες της ήταν από την Ευρώπη και έχει ιταλική, λιθουανική, και πολωνική καταγωγή,και οπως εχουμε ξανα πει οι περισσότεροι γνήσιοι Ιουδαίοι δεν ειναι στο Ισραήλ ..

Αυτή αν και γεννήθηκε στο Ισραήλ δεν έχασε την βιολογική της ταυτότητα και παρέμεινε καθαρή,σε αντίθεση με πολλούς νεοέλληνες που νομίζουν ότι ειναι απόγονοι των αρχαίων και ειναι υπέρ των λαθρο και αριστεροί, όπως αυτή δεν ειναι Εβραία και βιολογικά και ψυχικά έτσι και πολλοι νεοελληνες δεν ειναι απόγονοι των αρχαίων και φαίνονται από το χαρακτήρα τους .Διαβάστε τι γράφουν σε ιστοσελίδες τους που ειναι στην πρώτη θέση:

«Μήπως είμαστε στο Ιράν», διερωτάται η εταιρεία ρούχων Hoodies, σπεύδοντας στη συνέχεια να επισημάνει ότι «η ελευθερία είναι κάτι βασικό»..Σάλο έχει προκαλέσει μια πρόσφατη διαφήμιση με πρωταγωνίστρια τη διάσημη Ισραηλινή καλλονή, Μπαρ Ραφαέλι, αφού πολλοί πιστεύουν ότι εκφράζει «ισλαμοφοβικές θέσεις».

Στο διαφημιστικό κλιπ που δημιούργησε το πετυχημένο μοντέλο και επιχειρηματίας για την εταιρεία ρούχων Hoodies, στην οποία είναι μέτοχος, η Ραφαέλι εμφανίζεται να φορά αρχικά νικάμπ, την ισλαμική μαντίλα που καλύπτει όλο το κεφάλι, το πρόσωπο και το μπούστο, αφήνοντας εκτεθειμένα μόνο τα μάτια. «Μήπως είμαστε στο Ιράν;» διερωτάται μια λεζάντα.

Εν είδει απάντησηα, η 33χρονη αφαιρεί με απότομες κινήσεις την νικάμπ από πάνω της, επιδεικνύοντας τα ρούχα της νέας κολεξιόν της, ενώ στη συνέχεια χορεύει απελευθερωμένη. «Η ελευθερία είναι κάτι βασικό», αναφέρει το σλόγκαν της διαφήμισης και της νέας σειράς ρούχων του μοντέλου, αποκαλύπτοντας το κόνσεπτ πίσω από το διαφημιστικό.

Το αμφιλεγόμενο κλιπ, που η Ραφαέλι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με πολλούς μουσουλμάνους να εκφράζουν την οργή τους που η Ισραηλινή καλλονή εξίσωσε την θρησκεία τους με την καταπίεση και την έλλειψη ελευθερίας. «Είναι η πιο αδαής και ρατσιστική διαφήμιση που έχω δει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η εταιρεία ενέκρινε αυτό το κλιπ. Νιώθω αηδία. Δεν έχω λόγια» ανέφερε χαρακτηριστικά μια χρήστης στο Twitter.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες, που τόσο το μοντέλο όσο και η -εβραϊκών συμφερόντων- εταιρία αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν το βίντεο από τους λογαριασμούς τους στα social media, ενώ η Hoodies έσβησε μέχρι και τον λογαριασμό της στο Facebook.

Οι χιτζάμπ και οι νικάμπ ως ενδύματα που συμβάλλουν άμεσα στην καταπίεση των γυναικών, είναι μια από τις πιο επίμονες παρερμηνείες της μουσουλμανικής παράδοσης, γράφει η Observer. Η διαφήμιση της Hoodies, η οποία «έγινε προφανώς χωρίς να ληφθεί υπόψη η ανεξαρτησία των γυναικών να φορούν νικάμπ και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τι σημαίνει αυτή η φορεσιά για τις μουσουλμάνες, αντιμετωπίστηκε ειρωνικά από την εταιρία», σύμφωνα με την Jerusalem Post.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications