Πότε θα καταβληθεί η επόμενη διπλή σύνταξη στους πυρόπληκτους- τα λεφτά από δωρεές τα έφαγαν συμμορίτες
Πότε θα καταβληθεί η επόμενη διπλή σύνταξη στους πυρόπληκτους- τα λεφτά από δωρεές τα έφαγαν συμμορίτες

Νέα καταβολή 209 διπλών συντάξεων και μερισμάτων, ύψους 345.819,16 ευρώ, σε δικαιούχους συνταξιούχους, βάσει αιτήσεων, στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Αττική θα καταβάλει το υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή (02.11.2018).

Υπενθυμίζεται ότι, στις 14 και 20 Αυγούστου, στις 7,14,21 και 28 Σεπτεμβρίου, στις 5, 12, 19 και 26 Οκτωβρίου, καταβλήθηκαν 2.504 διπλές συντάξεις και μερίσματα, ύψους 4.960.981,78 ευρώ, σε δικαιούχους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων και καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ίσης με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων συντάξεων, συνεχίζεται, όπως και η υποβολή αιτήσεων για όλες τις κατηγορίες των δικαιούχων (συνταξιούχοι με κύρια ή δευτερεύουσα κατοικία ή φιλοξενούνται, κατά την έννοια της φορολογίας εισοδήματος, σε κατοικία στις πληγείσες περιοχές ή υπέστησαν βαρύ τραυματισμό, λόγω των καταστροφών).

Οι αιτούντες μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των αιτημάτων τους, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) (1555) κατά απόλυτη προτεραιότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:Για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων, δίνεται η δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων, μέσω της ιστοσελίδας του ΕΦΚΑ.kontranews

Οι συμμορίτες οργάνωσαν δωρεές, και στο κόλπο έβαλαν και κάποιους από youtube, και μετά τους διαφήμιζαν σε μια γνωστή σελίδα τους που ειναι στην πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που προκάλεσαν οι ίδιοι και μετά έλεγαν για θεωρίες συνωμοσίας, και εκμεταλλευόμενοι την συμπόνια του κόσμου οργάνωσαν δωρεές, ακόμα και τα τρόφιμα που μάζεψαν συμμορίτες τα πήγαν στους πυρόπληκτους αφού πήραν τα μισά για τα σπίτια τους.

Όλα τα άνωθεν σε κοινή θεά, επίσης κανένα κανάλι στο youtube δεν φτάνει ψηλά αν δεν έχει βοηθεια από συμμορίτες, μια από τα ίδια και ιστοσελίδες οι εξαιρέσεις ειναι ελάχιστες, χάσαμε πάσα ιδέα για κάποιους στο youtube, άσχετα αν συμμετείχαν άθελα τους σε όλο αυτό... Το να βλέπεις ιστοσελίδα συμμοριτών (μονο τα ζώα που την εχουν στην πρώτη θέση δεν το ξέρουν ) να προωθεί δωρεές δήθεν για τους πυρόπληκτους μονο κάλο δεν ειναι, και οπως ηταν αναμενόμενο κάπου 40 εκατομμύρια που μάζεψαν οπως έλεγαν τότε, έκαναν φτερά! οπού συμμορίτες μιλάμε για ελληνόφωνους 2 κατηγόριων : οι χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστές ορκ (γκοΐμ) και οι καθοδηγητές τους, τα γκοΐμ χρησιμεύουν και για να προωθούν τις ιστοσελίδες τους, εκτός να τσιρίζουν μόνιμος για φασίστες ναζι και να κάνουν επιθέσεις η να εχουν ως ιδεολογία το σχέδιο κατάκτησης των καθοδηγητών τους επίσης συγκεκριμένης ράτσας, αυτά τα γκοΐμ μη ευρωπαϊκή ράτσας που θέλουν να λέγονται και άνθρωποι δεν λένε τίποτα άλλο από αυτό που λέει η μασονία και δεν έχουν καμιά διάφορα από τους Μογγόλους του κόκκινου στρατού επι σοβιετικής ένωσης που κατασπάραζαν τα πάντα στο πέρασμα τους ως ανθρωπόμορφα τέρατα.. Κατά τα άλλα καθαρό το ελληνικό DNA! τέλος απο τους άνωθεν προκύπτουν και οι αδελφές, παιδεραστές και εγκληματικά στοιχειά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications