Συνελήφθησαν τρεις ηλίθιες φεμινίστριες γυναίκες που διαμαρτυρήθηκαν τόπλες κατά του Τραμπ [βίντεο]
Συνελήφθησαν τρεις ηλίθιες φεμινίστριες γυναίκες που διαμαρτυρήθηκαν τόπλες κατά του Τραμπ [βίντεο]

Tα πληρωμένα πρεζόνια και φεμινίστριες με καμένους εγκεφάλους, για τον Ομπάμα Κλίντον και λοιπούς που άρχισαν πολέμους δεν διαμαρτυρήθηκαν πότε γιατί άραγε μονο κατά του Τραμπ? κατι ηλίθιες μειωμένης νοημοσύνης στρέφονται στο φεμινισμό και πάνε απευθείας μέσα στο στόμα του τέρατος που δημιούργησε τον φεμινισμό και τον κομμουνισμό κτλ κτλ, δηθεν για των σωτηρία των γυναικών ενώ ειναι το ακριβώς αντίθετο,από εκεί μαζεύουν θύματα τους που τις κάνουν είτε antifa είτε π@ρνες είτε και τα δυο μαζί,και δείτε πως τις μετατρέπουν σε άβουλα όργανα τους και ξεφτιλίσουν την γυναικά:

Τρεις γυμνόστηθες διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας και έτρεξαν προς την αυτοκινητοπομπή του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι ενώ κατέβαινε τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων (Σανζ Ελιζέ).

Γ@μνόστηθες με τη λέξη «Υποκρισία» γραμμένη στα στήθη τους, οι δύο ακτιβίστριες πήδηξαν πάνω από τα φράγματα ασφαλείας τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Ντόναλντ Τραμπ περνούσε μπροστά από το κοινό λίγο πριν από τις 11 (τοπική ώρα).

Μια τρίτη γυμνόστηθη γυναίκα, που βρισκόταν λίγο πιο ψηλά στη λεωφόρο, έκανε το ίδιο.Συνελήφθησαν και οι τρεις, η μία στο οδόστρωμα, οι δύο άλλες αφού αποκλείσθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας μετά τους φράκτες, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο η αστυνομία.

«Η Γαλλία γιορτάζει την ειρήνη μ' αυτή την τελετή, όμως οι μισοί από τους προσκεκλημένους αρχηγούς κρατών είναι υπεύθυνοι για τις περισσότερες από τις συγκρούσεις στον κόσμο», δήλωσε λίγο μετά στο Γαλλικό Πρακτορείο μια γυναίκα μέλος της Femen που βρισκόταν εκεί, η Κονστάνς Λεφέβρ.

Χθες τρεις γυναίκες μέλη της Femen είχαν εμφανιστεί για λίγο κάτω από την Αψίδα του Θριάμβου με γυμνά στήθη και υψωμένες γροθιές, φωνάζοντας «Welcome war criminals» (Καλωσήρθατε εγκληματίες πολέμου). Στα στήθη τους είχαν γράψει το σύνθημα «Fake peacemakers, real dictators» (Ψεύτικοι ειρηνοποιοί, πραγματικοί δικτάτορες).

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Να πάνε τα ζώα αυτά να διαμαρτυρηθούν στις αραβικές χώρες:
Το δικαστήριο της Σαουδικής - Βαχάμπι καταδίκασε γυναίκα γιατί βιάστηκε.
http://ermionh.blogspot.com/2018/11/blog-post_19.html

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications