Διαβάστε τι κάνουν κομμουνιστές καθηγητές  στο 3ο Λύκειο της Βέροιας στους μαθητές που στηρίζουν την Μακεδονία
Διαβάστε τι κάνουν κομμουνιστές καθηγητές  στο 3ο Λύκειο της Βέροιας στους μαθητές που στηρίζουν την Μακεδονία

Στο 3ο Λυκειο Βεροιας που συστεγαζεται με το 4ο, σήμερα τα παιδιά συζητούσαν μεταξύ τους το θέμα της κατάληψης . Προσπαθούσαν να πάρουν απόφαση για την στάση που θα κρατήσουν .

Ο γυμναστής του σχολείου θεώρησε πρέπον , σωστό και δημοκρατικό , να παρέμβει, με τον τρόπο εκείνον που αρμόζει σε Έλληνα εκπαιδευτικό, στην συζήτηση των παιδιών και να επηρεάσει την απόφασή τους . Επί λέξη ο καθηγητής απευθύνθηκε στα παιδιά και είπε

"δεν θ' αφήσω φασιστακια να μου κλείσουν το σχολείο".
Κατόπιν θεώρησε ότι ο καλύτερος παιδαγωγικός τρόπος είναι να τα εκβιάσει λέγοντάς τα ότι θα χάσουν την πενθήμερη εκδρομή .

Ο "Έλλην" αυτός "εκπαιδευτικός", που ασκεί το επάγγελμα του Φυσικού Αγωγού, γυμναστή, προφανώς θεωρεί ότι η απόφαση των παιδιών να διαμαρτυρηθούν για το προσύμφωνο των Πρεσπων που θέλει να ξεπουλήσει την Μακεδονία , δηλώνει φασισμό. Η θέση των παιδιών υπέρ της Πατρίδας μας τους καθιστα φασίστες .

Ο κ. καθηγητής θεωρεί επίσης , ότι το σχολείο του ανήκει και αρα δεν επιτρέπεται να Του το κλείσουν .
Επίσης ο "παιδαγωγός" αυτός προάγει το Πνεύμα των παιδιών όπως βλέπουμε .
Στη ζυγαριά της συνείδησης τους πρέπει να καταγραφεί ότι η Πατρίδα τους , οι Ιδεες τους , οι Αξίες τους ζυγίζουν το ίδιο με την υλική υπόσταση μιας εκδρομής .

Φυσικά δεν του πέρασε καν από το μυαλό το να μην συμμετέχει καθόλου .
Αποφάσισε ότι έπρεπε να δράσει φασιστικά , τρομοκρατικά κι εκβιαστικά απέναντι στους εφήβους μαθητές του .

Στο συγκεκριμένο σχολείο οι αριστεροί μοιράζουν φυλλάδια στα παιδιά στα οποία τους εξηγούν τα "καλά και συμφέροντα " του προσυμφωνου των Πρεσπων .
Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί τον κύριο καθηγητη γιατί προφανώς θεωρεί ότι είναι δημοκρατικό και προοδευτικό.

Ας "ευχαριστήσουμε" όλοι μαζί τον κ. γυμναστή του 3ου Λυκείου Βέροιας για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε μας ως γονείς αλλά και στην Πατρίδα μας ως Έλληνες .
Να "ευχαριστήσουμε" ταυτόχρονα και τον λυκειάρχη του συγκεκριμένου σχολείου, του οποίου το όνομα θα το γνωρίζουμε σε λίγο , για τις ανθελληνικές θεωρίες που διδάσκονται στο σχολείο που εποπτεύει .

ουκ ελάττω παραδώσω κύριε καθηγητά Maria Mpairaxtari

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications