Πάγκαλος: Φοβάμαι να κυκλοφορήσω λόγω των τραμπούκων της Αριστεράς
Πάγκαλος: Φοβάμαι να κυκλοφορήσω λόγω των τραμπούκων της Αριστεράς

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε on air ότι ζει με λιγότερο από 370 ευρώ το μήνα, λόγω χρεών φόρου κληρονομιάς Τη θέση ότι φοβάται να κυκλοφορήσει λόγω των απειλών που δέχεται από τραμπούκους της Αριστεράς διατύπωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μια συζήτηση που ξεκίνησε με αφορμή τη δήλωση που έκανε σε αποκλειστική συνέντευξή στο «ΘΕΜΑ» ότι ζει με 370 ευρώ το μήνα.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε on air ότι ζει με λιγότερο από 370 ευρώ το μήνα, αλλά περιγράφει και το πώς αντιμετωπίστηκε με αδιαφορία από τον υπουργό Οικονομίας, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όταν του είχε αποστείλει επιστολή σχετικά.

«Έχω γράψει γράμμα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος μου απάντησε με έγγραφο υπαλλήλου και δεν καταλαβαίνω τίποτα. 1.200 ευρώ είναι ελάχιστο ακατάσχετο όσα και αν χρωστάει κάποιος στο δημόσιο. Εμένα μου τα κατάσχεσαν λόγω χρέους φόρου κληρονομιάς. Τα κράτησαν στο γενικό λογιστήριο».

Εν συνεχεία είπε:

«Φοβάμαι να κυκλοφορήσω λόγω των τραμπούκων της αριστεράς. Με απειλούν όχι μόνο εμένα, αλλά και τα μέλη της οικογένειάς μου».

«Όταν μου πέταξαν το γιαούρτι στα Καλύβια, ο πρωθυπουργός είχε πως τα γιαούρτια δροσίζουν» ανέφερε και επανέλαβε την πρόθεσή του να ψηφίσει τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές διότι, όπως είπε, έχουμε «εμφύλιο».

Σε σχετική ερώτηση για το κατά πόσο συνδιαλέγεται με το ΚΙΝΑΛ κι αν άκουσε τον προηγούμενο καλεσμένο της εκπομπής, ο πρώην υπουργός ανέφερε, χαρακτηριστικά, «πριν άκουσα τον κ. Καρανικόλα του ΚΙΝΑΛ κι έλεγε μαλ...».

Τι είπε για τον Ερντογάν

Όπως τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ασκεί μπούλινγκ όχι μόνο στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στο Αιγαίο, αλλά και από άποψη στρατιωτικής προετοιμασίας.

«Δεν ξέρω τι έχουν προετοιμάσει στο Υπουργείο Εξωτερικών όσον αφορά στο τουρκικό, το μόνο που ξέρω δηλαδή είναι ότι δεν ξέρω τίποτα», τόνισε, τονίζοντας την έλλειψη ενημέρωσης για τις διεθνείς επαφές.

ΥΓ Ήρθε η ώρα να πληρώσουν και αυτοι που υποστήριζαν συμμορίτες επι χρονιά .... Μέτα τον πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες από το 2017 πέρασαν και σε θέατρα, θα δουν τι εστι συμμορίτες όλοι εν καιρό ακομα και αυτοί που στηρίζουν τις 'έγκυρες πήγες' τους και φωνάζουν ακόμα για χούντα Παπαδόπουλο, όταν δεν έχουν καταλάβει ότι ήδη ζουν σε μια παγκόσμια χούντα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications