Όλα όσα είπαν οι αλβανικές αρχές στον Έλληνα αξιωματικό για το πως έπεσε νεκρός ο Κατσίφας
Όλα όσα είπαν οι αλβανικές αρχές στον Έλληνα αξιωματικό για το πως έπεσε νεκρός ο Κατσίφας

Οι αλβανοί αξιωματικοί περιέγραψαν λεπτό προς λεπτό στον Έλληνα αξιωματικό επικεφαλής κλιμακίου που μετέβη στα Τίρανα, την επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου μέχρι την ώρα που ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεφτε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που είπαν οι Αλβανοί αξιωματικοί είναι ότι το περιστατικό δεν προκλήθηκε για την ελληνική σημαία αλλά ότι ο Κατσίφας άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Όπως είπαν οι Αλβανοί δέχτηκαν τηλεφωνήματα από κατοίκους της περιοχής ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Αρχικά, όπως είπαν πήγε η αστυνομία της περιοχής αλλά όταν εξαφανίστηκε ο 35χρονος ομογενής κλήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι ειδικές δυνάμεις τότε διαπίστωσαν, σύμφωνα πάντα με την αλβανική πλευρά, ότι ο Κατσίφας είχε κατευθυνθεί προς το ύψωμα και προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

Όμως ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών και ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός φέροντας δυο σφαίρες στον θώρακα που προκάλεσαν διαμπερή τραύματα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Έλληνας αξιωματικός μπόρεσε να δει την δικογραφία αλλά δεν του επετράπη να πάρει αντίγραφο, δηλαδή την είδε επί τόπου.

Ο αρχηγός της Αλβανικής αστυνομίας υποστήριξε ότι όλα έγιναν με βάση το νόμο. Στο ερώτημα από την ελληνική πλευρά τι θα γίνει με την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα και αν θα δοθεί και πότε στους συγγενείς τονίστηκε ότι δεν είναι αρμοδιότητα των αστυνομικών αλλά του εισαγγελέα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications