Οι Έλληνες σκότωσαν τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών για να εκδικηθούν για τον Κατσίφα.. λένε οι Αλβανοί
Οι Έλληνες σκότωσαν τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών για να εκδικηθούν για τον Κατσίφα.. λένε οι Αλβανοί

Αστυνομικοί των Τιράνων και ο Πρόξενος της Αλβανίας ζητούν ενημέρωση για το περιστατικό ενώ είναι γνωστό από αλβανικά ΜΜΕ πως ο νεκρός κακοποιός ήταν σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών και είχε συλληφθεί ξανά από τις αρχές του Ε.Ράμα.

Με την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έγινε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες, τολμούν να συνδέσουν οι Αλβανοί την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και εμπόρων ναρκωτικών το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Πωγωνίου στα Γιάννενα.

Αλβανικά μέσα ενημέρωσης έγραφαν χθες ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του Αλβανού Altin Mulla 39 ετών έγινε “ως πράξη εκδίκησης για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα”, σημείωναν ωστόσο ότι στο σημείο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και όπλα.

Στην ουσία, το Αλβανικό κράτος συγκρίνει κοινούς εμπόρους ναρκωτικών με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, έναν ήρωα που έπεσε υπερασπιζόμενος την ελληνική σημαία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε είναι τυχερός που ζει, καθώς έπεσε ανάμεσα σε δύο βράχους που τον προστάτεψαν, την ώρα που οι Αλβανοί κακοποιοί πυροβολούσαν μανιωδώς ώστε να σκοτώσουν τους αστυνομικούς.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αξιοποίησαν πληροφορίες και εντόπισαν την “καβάντζα” που είχαν στήσει Αλβανοί στην δασική περιοχή Βήσσανης Πωγωνίου, αλλά όταν πλησίασαν, πέντε Αλβανοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Οι δύο αστυνομικοί που ήταν μπροστά και άλλοι τρεις που ακολουθούσαν, ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ένας 52χρονος αρχιφύλακας δέχτηκε σφαίρα στην δεξιά μασχάλη και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ την ίδια ώρα ο 39χρονος Altin Mulla που ετοιμαζόταν να τον πυροβολήσει εκ νέου, σωριάζονταν νεκρός.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications