O Salvini ενοχλεί τους οπαδούς της Παγκοσμιοποίησης ακόμα κι όταν βγάζει selfie – Δείτε γιατί τον κατηγορούν
O Salvini ενοχλεί τους οπαδούς της Παγκοσμιοποίησης ακόμα κι όταν βγάζει selfie – Δείτε γιατί τον κατηγορούν

Μερικοί τίτλοι καθεστωτικών ιστοσελίδων που συνεχίζουν να ειναι στην πρώτη θέση και χειραγωγούν την μάζα :Σάλος με τη σέλφι του Σαλβίνι -Χαμόγελα εν μέσω καταστροφών από την κακοκαιρία!!! οπού βάζουν την λέξη σάλος από πίσω ειναι συμμορίτες που κάνουν όλη την φασαρία και παριστάνουν και τους φιλεύσπλαχνους, μεγαλύτεροι υποκριτές και αδίσταχτοι από αυτή την φυλή δεν υπάρχει και συνεχίζουν:

Επικρίσεις και αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει «σέλφι» στο διαδίκτυο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Οπως αναφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Σαλβίνι βρίσκεται στην Βενετία και κάτω από την φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο. «Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι διερωτήθηκαν, μεταξύ των άλλων «τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον υπουργό Εσωτερικών τόσο εύθυμο, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και θρηνεί δεκάδες νεκρούς».

Αυτοί ειναι οι υποκριτές που κοινός χ@στηκαν για τους νεκρούς, μονο μην ψοφήσει κανένας της ράτσας τους τους ενδιαφέρει, θα το κάνουν θέμα επι εβδομάδες, από την ράτσα τους προκύπτουν και οι αδελφές μεταξύ άλλων για όσους δεν το ξέρουν, και ειναι οι αληθινοί ρατσιστές με οτι συνεπάγεται αυτό

Επειδή δεν ξέρουν προφανώς τι να προσάψουν στον Μ.Σαλβίνι οι εχθροί οι οποίοι συνήθως εργάζονται για την Παγκοσμιοποίηση και την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών βρήκαν τώρα να επικρίνουν τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα επειδή ανάρτησε «selfie» στο διαδίκτυο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Κάποιος ας τους εξηγήσει ότι ήθελε να περάσει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας στους χρήσιμους ηλίθιους με μέσω δείκτη νοημοσύνης κάτω από το όριο, αλλα άκρως αδίσταχτοι και ύπουλοι συμμορίτες, και αυτό δεν γίνεται με φάτσα «κατσούφη» σε selfie....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications