Οι ΗΠΑ θέλουν να μοιραστούν με την Ρωσία την ρωσική τεχνολογία κινητήρων
Οι ΗΠΑ θέλουν να μοιραστούν με την Ρωσία την ρωσική τεχνολογία κινητήρων

Ένα δείγμα νέου τύπου μηχανής που συναρμολογήθηκε στη Ρωσία. Η καινοτομία αυτής της μηχανής είναι μεγάλο άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία που συγκρίνεται με τις περιόδους κατά τις οποίες οι αεριωθούμενοι κινητήρες που άρπαξαν απο την ναζιστική Γερμανία αντικατέστησαν τις προπέλες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απαίτησαν να έχουν γνώση μέρος της τεχνολογίας με το πρόσχημα ότι χρησιμοποιήθηκε μέρος αμερικανικού εξοπλισμού. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και η καινοτομία αυτού του τύπου ανάπτυξης;

Αυτός ο κινητήρας, σε αντίθεση με τον κλασικό, δεν λειτουργεί με την καύση του καυσίμου, αλλά της έκρηξη του. Η βάση ειναι ίδια με αυτή που ανακάλυψαν οι πρωτοπόροι λεγόμενοι και ναζι άσχετα που αυτή η λέξη δεν ύπαρχε ούτε καν στην Γερμανία εκείνη την εποχή.. 80 χρονιά μετά οι κινητήρες δεν έχουν καμια ουσιαστική εξέλιξη.. Άπλα αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας τους.

Με απλά λόγια, οι μικρο-εκρήξεις του καυσίμου εμφανίζονται σε υψηλή συχνότητα μέσα σε αυτήν. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολο να ελεγχθεί και αυτό εξηγεί το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο, φαίνεται οτι έγινε ένα βήμα .

Αυτός ο τύπος κινητήρα εχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Αυτός ο κινητήρας θα αποτελέσει την ώθηση για την ανάπτυξη σκαφών που κινούνται με μεγάλες ταχύτητες.

Οι επιστήμονες έχουν ήδη δηλώσει ότι αυτοί οι κινητήρες φέρνουν την νέα πρόοδο που είναι η ίδια όπως και με την εφεύρεση του κινητήρα τζετ από τους Γερμανούς που έφεραν την τεχνολογική επανάσταση .

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications