Ο Άνθρωπος που Εργάστηκε με Εξωγήινους σε Μυστικές Βάσεις Αποκαλύπτει
Ο Άνθρωπος που Εργάστηκε με Εξωγήινους σε Μυστικές Βάσεις Αποκαλύπτει

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι μας κρύβουν πολλά. Όχι μόνο για την ύπαρξη των εξωγήινων αλλά, κυρίως, για το είδος των συνεργασιών μεταξύ τους. Αλλά ούτε μόνο αυτό. Για την προηγμένη στρατιωτική και διαστημική τεχνολογία, για τις οποίες ξέρουμε μόνο ό,τι θέλουν να ξέρουμε…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ένας κορυφαίος, αλλά, μυστικός για το ευρύ κοινό, επιστήμονας δίνει δημόσια μία άνευ προηγουμένου μαρτυρία για μυστικούς διαστημικούς σταθμούς περίπου 10 φορές μεγαλύτερους από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οι οποίοι εξυπηρετούνται από τα λεγόμενα TR-3B αντιβαρυτικά σκάφος.

Ο Emery Smith, ανάμεσα σε πάρα πολλά άλλα, ισχυρίζεται ότι η εργασία του έχει να κάνει με εξωγήινη τεχνολογία που συλλέγεται από εξωγήινα όντα και πεσμένα σκάφη – και ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μας, όπως τον ξέρουμε.

Οι ισχυρισμοί του Emery Smith, μοιάζουν βγαλμένοι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όταν λέει ότι οι εξωγήινοι «συνδέονται» με το σκάφος τους, σαν να είναι ένα. Τα σκάφη τους είναι οργανικά -σαν ζωντανοί οργανισμοί- και κατασκευασμένα με το DNA της φυλής που τα ελέγχει και τα κατασκευάζει. Είναι φτιαγμένα από την ίδια γενετική συχνότητα με εκείνη του χειριστή τους.

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι έχει βγάλει ο ίδιος βιολογικά δείγματα από τέτοια σκάφη που το αποδεικνύουν και πως όλα τα όργανα μέσα, είναι γενετικά ταυτόσημα με τα σώματα των εξωγήινων όντων.

Ο χώρος όπου φυλάσσονται τα οχήματά τους είναι σαν ένας «θόλος» όπου θα μπορούσαν να χωρέσουν 7 Jumbo Jets.
Ο άνθρωπος κάνει επιπρόσθετες αναφορές για την ύπαρξη «σούπερ στρατιωτών, ενώ έχει συνεργαστεί σε αποκαλύψεις, διαλέξεις, ομιλίες και εμφανίσεις με τους Dr Steven Greer, David Wilcock και Corey Goode στη Gaia Tv.

Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχουν και εκείνοι που αμφισβητούν τα λεγόμενά του, που τον θεωρούν «βαλτό» για να παραπλανήσει τον κόσμο που πιστεύει σε όλα αυτά, προκειμένου να συντηρηθεί μία ιστορία που αποβλακώνει τους ανθρώπους.

Ωστόσο, έχει και πολλούς οπαδούς που υποστηρίζουν τα λεγόμενά του και θεωρούν ότι οι ιστορίες του ανοίγουν τα μάτια και ειδικότερα τα μυαλά των ανθρώπων.

Παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας:Huge Alien Disclosure by the Man Who Worked With ETs At Secret Bases

© www.diadrastika.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications