Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ με 9 μονάδες! αν ειναι αληθινή μνημόνια στους μιγάδες της μεσογείου μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!
Νέα δημοσκόπηση: Μπροστά η ΝΔ με 9 μονάδες! αν ειναι αληθινή μνημόνια στους μιγάδες της μεσογείου μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει η νέα δημοσκόπηση της Pulse για την τηλεόραση του Σκάι.

Η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 9 ποσοστιαίες μονάδες - το προβάδισμα μεγαλώνει στις 9,5 μονάδες στην αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, προηγείται κατά 35% στην παράσταση νίκης, ενώ ο κ.Μητσοτάκηςκαι πάλι προηγείται του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα ποιός είναι καταλληλότερος για το αξίωμα του πρωθυπουργού κατά 11 μονάδες. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ κερδίζει και τον «κανένα» συγκεντρώνοντας ποσοστό 35%, έναντι 24% του κ.Τσίπρα και 34% του «κανένας από τους δύο».

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται σε 31,5% για την αξιωματική αντιπολίτευση, έναντι 22% του κυβερνώντος κόμματος. Η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 58% στην παράσταση νίκης, έναντι 23% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής, συγκεντρώνοντας ποσοστό 7,5% στην πρόθεση ψήφου και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η επόμενη βουλή θα είναι πεντακομματική, αφού το Ποτάμι φέρεται να συγκεντρώνει 1,5%, οι ΑΝΕΛ 1%, η Ενωση Κεντρώων 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, ενώ στο 13,5% ανέρχεται το ποσοστό των αναποφάσιστων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναδεικνύονται από τη δημοσκόπηση περίπου οι 3 στους 4 πολίτες (73%) πιστεύουν ότι τα φανόμενα ανομίας στα πανεπιστήμια και τους δημόσιους χώρους δεν αντιμετωπίζονται επαρκώς, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποτίμηση από τους πολίτες κινήσεων που έκανε η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα. Ετσι, στο ερώτημα κατά πόσο επηρεάζονται στην πρόθεση ψήφου από υποθέσεις σκανδάλων, το 53% απαντά «λίγο» έως «καθόλου», ενώ το 26% απαντά από «πολύ» έως «αρκετά».

Το χαρτί των προσλήψεων στο δημόσιο πάντως, φαίνεται να αφήνει περίπου αδιάφορους 2 στους 3 ερωτηθέντες (σε ποσοστό 64% απαντούν από «λίγο» έως «καθόλου»), ενώ σε ποσοστό 17% απαντούν «πολύ» έως «αρκετά». Τα ποσοστά μάλιστα, δεν διαφέρουν ιδιαίτερα μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Στην ίδια δημοσκόπηση, επίσης, ο ένας στους δύο πολίτες δηλώνουν ότι οι επενδύσεις δεν διευκολύνται από την έξοδο από το μνημόνιο, ενώ οι 4 στους 10 (42%) δηλώνουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. «Μάλλον άνετη» έως «πολύ άνετη» χαρακτηρίζει την οικονομική του κατάσταση μόλις το 11% των ερωτηθέντων.

Σε μια χώρα που από 1973 λυμαίνονται συμμορίτες μη ευρωπαϊκής ράτσας οχι άπλα μη απόγονοι αρχαίων και οι κρυφό-σελίδες τους έχουν άνοδο,με μόνιμη παραποίηση της ιστορίας και της αληθείας για να καλύψουν τις θηριωδίες τους που έσφαζαν καυκάσιους ανεξάρτητου χωράς , δεν περιμένεις κάτι καλύτερο! έχουν κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους ακόμα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική!! αν αυτοί οι μιγάδας στην εικόνα (που γαβγίζουν μόνιμος για φασίστες ναζι)ειναι απόγονοι της "θεάς" Αθηνάς εγώ ειμαι ο θεός Δίας ϟϟ.

Post A Comment:

1 comment

Lu...είπε...

😮😮😮 Φίλτατε Αετε αυτή η εταιρεία δημοσκοπήσεων το σκαϊ pulse είναι σοβαρι...η..άρχισαν τις προπαγανδες?
Παντός αν είναι αλήθεια για καλό κ για κακό να πάμε στον παπά για κανένα ευχέλαιο να Λίβανισουμε πριν αρχίσουν να γκρεμίζουν τις εκκλησίες... Ε ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ .🤦🏼‍♂️

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications