Ιατροδικαστής για ταξιτζή: «Έχει υποστεί βαρέου τύπου ασέλγεια με δύο αντικείμενα του ηθοποιού» (vid)
Ιατροδικαστής για ταξιτζή: «Έχει υποστεί βαρέου τύπου ασέλγεια με δύο αντικείμενα του ηθοποιού» (vid)

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση πώς γνωστός ηθοποιός, αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν», κατηγορείται για απόπειρα βιασμού οδηγού ταξί. Πρόκειται για μια περίεργη ιστορία που εκτυλίχθηκε στους Αμπελόκηπους.

Ο 29χρονος ηθοποιός συνελήφθη, το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, με την κατηγορία των ασελγών πράξεων σε βάρος 24χρονου οδηγού ταξί, στον καφέ του οποίου φέρεται να έριξε το ναρκωτικό του βιασμού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο οδηγός ταξί δέχθηκε ειδοποίηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας με την οποία συνεργάζεται για να παραλάβει πελάτη από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την περιοχή Γκύζη. Ο ενδιαφερόμενος πελάτης επέλεξε τον οδηγό που θα τον μετέφερε στον προορισμό του μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρει η εφαρμογή. Ο νεαρός αυτοκινητιστής παρέλαβε τον πελάτη, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού.

Γύρω στις 21.30, ο αυτοκινητιστής, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες, βρίσκεται μαζί με τον επιβάτη του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Βγαίνοντας τότε από το αυτοκίνητο, ο οδηγός άρχισε να αισθάνεται περίεργα. Είπε στους γιατρούς ότι ένιωθε έντονη δυσφορία, έκανε εμετό και σωριάστηκε λιπόθυμος. Οι γιατροί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον συνέφεραν, ενώ εκείνος καθώς ανέκτησε τις αισθήσεις του, είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έπειτα από λίγη ώρα κι αφού κατάφερε να σηκωθεί, επιτέθηκε στον ηθοποιό με γροθιές και κλωτσιές.

Όπως και να έχει, η ιστορία παρουσιάζει πολλά κενά, δεδομένου του ότι ο οδηγός ταξί δεν θυμάται πολλά πράγματα.

Ο δημοσιογράφος Θεοδόσης Πάνου, ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ στην εκπομπή «Μαζί σου», είπε μεταξύ άλλων:
«Ο οδηγός ταξί εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος είχε υποστεί βαρέου τύπου ασέλγεια με δύο αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο ηθοποιός».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό είναι εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του. «Μας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει. Ένα παιδί που το ξέρουμε ως έναν ονειροπόλο ηθοποιό και έναν διαβασμένο άνθρωπο να έχει αυτή τη διπλή προσωπικότητα σε κάνει λίγο να χάνεσαι… Έχει μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, από οικογένεια με λεφτά, δεν είναι «αλήτικο» όπως άκουσα. Ίσως παραστράτησε και έκανε κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε…», δήλωσε.

Στην εκπομπή μίλησε ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος του 24χρονου οδηγού ταξί.

«Δεν αισθανόμαστε καλά φυσικά σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά… Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε ένα βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί…», είπε μεταξύ άλλων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications