Μια χούφτα μπολσεβίκοι καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και οι κοιλαράδες της υποτιθέμενης  Δημόσιας Τάξης + δικαιοσύνης κάθονται στα αυγά τους!
Μια χούφτα μπολσεβίκοι καίνε δημόσια και ιδιωτική περιουσία και οι κοιλαράδες της υποτιθέμενης  Δημόσιας Τάξης + δικαιοσύνης κάθονται στα αυγά τους!

Επικίνδυνα όλα όσα απορρέουν από τα χθεσινά γεγονότα. Η ταυτότητα αυτών που έκαναν τα επεισόδια, δημιουργούν προβληματισμό για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

Επίσης, από τους 4 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν, οι δύο είναι ανήλικοι, ηλικίας 13 και 17 ετών.Ειδικότερα, από τους 15 ημεδαπούς, οι 14 είναι άνδρες, ηλικίας 17-38 ετών, ενώ η γυναίκα 25 ετών.

Ειδικότερα, ο 13χρονος είναι Παλαιστίνιος και ο 17χρονος Ρουμάνος, ενώ οι άλλοι δύο, 30 ετών, από την Αλβανία και το Αφγανιστάν, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ (ναι στην μπανανιά οι αληθινές εγκληματικές οργανώσεις απειλούν τις κότες!!! )

Ένα άνδρας που στο παρελθόν έχει προσαχθεί για ενέργειες του Ρουβίκωνα περιλαμβάνεται στους 19 συλληφθέντες από το Πολυτεχνείο και τα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια που ακολούθησαν την πορεία για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Στην είδηση της σύλληψης ενός μέλους του Ρουβίκωνα, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας, Γιώργος Καλαϊτζίδης, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook στην οποία υποστήριξε ότι ο 28χρονος εδάρη από άνδρες των ΜΑΤ με τα γκλοπ ανάποδα. «Μήνυμα ελήφθη» κλείνει την ανάρτησή του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications