«Λουκέτο» στην  οργάνωση που ονομαζουν «ίδρυμα» του Σόρος στην Τουρκία έβαλε ο Ερντογάν – Συνέλαβε 13 συνεργάτες του
«Λουκέτο» οργάνωση που ονομαζουν «ίδρυμα» του Σόρος στην Τουρκία έβαλε ο Ερντογάν – Συνέλαβε 13 συνεργάτες του

Το “Ίδρυμα” του δισεκατομμυριούχου Σόρος, «Ανοιχτή Κοινωνία» , θα κλείσει το παράρτημα στην Τουρκία, αναφέροντας ότι «ανυπόστατοι ισχυρισμοί και εικασίες» υπονομεύουν το έργο!!! γράφουν οι ελληνόφωνοι πράκτορες του που παριστάνουν τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα σε δίκες τους 'έγκυρες πήγες', οι μη δίκες τους ειναι αναξιόπιστες, και συνεχίζουν:

Ο οργανισμός ανακοίνωσε το νέο τη Δευτέρα, λίγες ημέρες αφού το πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον Σόρος ότι προσπαθεί να διχάσει τη χώρα, αναφερόμενος μάλιστα στον Σόρος ως «ο διάσημος Ούγγρος εβραίος Σόρος».

Ο Ερντογάν κατηγορεί τον Σόρος για έλεγχο του αντιπολιτευόμενου Οσμάν Καβάλα, που κατηγορείται για χρηματοδότηση και οργάνωση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων το 2013 και σύνδεση με το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016. Ο Καβάλα είναι μέλος του συμβουλίου του οργανισμού του Σόρος, έπρεπε να τον εκτελούν με συνοπτικές διαδικασίες για εσχάτη προδοσία και για παραδειγματισμό για τα αλλα τσιράκια του Σόρος.

Πάνω από 12 άνθρωποι που συνδέονται με τον Καβάλα συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα καθώς συνεχίζεται η καταστολή οποιουδήποτε υπόπτου για εμπλοκή στο πραξικόπημα.

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ιδρύματος ίδρυμα Ανοιχτή Κοινωνία αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Ερντογάν.

Ο οργανισμός χαρακτήρισε τις προσπάθειες του Ερντογάν να συνδέσει τον Σόρος με τις διαδηλώσεις του 2013 ως «αναληθείς» και υποστηρίζει ότι οι «ανεδαφικοί ισχυρισμοί και οι εικασίες» του Ερντογάν έχουν «καταστήσει αδύνατη» την συνέχιση της δράσης του οργανισμού.

Το αστείο ειναι ότι τότε τα λέγαμε ότι το πραξικόπημα ηταν από την μασονία και όλοι έλεγαν ότι το σχεδίασε Ερντογάν, και διάφορες ηλιθιότητες, το συμπέρασμα αυτό βγήκε από τα τσιράκια τους στην Ελλάδα κάτι μισθοφόροι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και βγαίνουν και το παίζουν και έγκυροι.Το σχέδιο απέτυχε και αμέσως μετα κυκλοφορούν φήμες οτι ο Ερντογάν πάσχει από καρκίνο, τι σύμπτωση!! θα περιμένουν να τα τινάξει για να βάλουν δικό τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications