Λίζα Δουκακάρου: Συνάδελφοι στο Mega υπήρξαν στο «απόλυτο μηδέν» οικονομικά - Ήξερα ότι θα κλείσει
Λίζα Δουκακάρου: Συνάδελφοι στο Mega υπήρξαν στο «απόλυτο μηδέν» οικονομικά - Ήξερα ότι θα κλείσει

Οι απώλειες στη ζωή της και η νέα αρχή - «Μου λείπει η τηλεόραση», λέει με νοσταλγία η δημοσιογράφος
Η Λίζα Δουκακάρου είναι δημοσιογράφος και από τις πλέον γνωστές παρουσιάστριες που πέρασαν και άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο δελτίο του MEGA. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει χαράξει μια πολύ αξιοπρεπή πορεία στο χώρο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της γνώρισε τον σύντροφό της και μετέπειτα σύζυγό της, Στέλιο Εμβαλωμένο. Το 1992 παντρεύτηκαν, αλλά ύστερα από 20 χρόνια κοινής πορείας η μοίρα επέλεξε να τους χωρίσει όταν στις 7 Οκτωβρίου του 2012 ο Στέλιος έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ήταν το στήριγμά της, ο έρωτάς της, η ανάσα της, όπως είχε εξομολογηθεί και η ίδια λίγες μέρες πριν από τον αιφνίδιο θάνατο του συζύγου της, σε τηλεοπτική εκπομπή. «Το σπίτι μου, η οικογένειά μου, για μένα είναι μεγάλη σταθερή. Είναι αυτό που με κάνει και παίρνω ανάσα», είχε πει τότε, χωρίς να γνωρίζει τι της επεφύλασσε η μοίρα.

Οι δυο τους είχαν πάντα ένα κοινό όνειρο, που δεν κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν, την απόκτηση ενός παιδιού.
Το κλείσιμο του «Μεγάλου καναλιού» ήταν άλλο ένα δυνατό χαστούκι στη Λίζα Δουκακάρου που έχει μάθει στη ζωή να μην τα παρατάει. Η φωτογραφία της που είχε ανεβάσει στο facebook έδειχνε τους συναδέλφους της να κάνουν συνέλευση για το μέλλον τους στο Mega είχε συγκινήσει εκατοντάδες διαδικτυακούς της φίλους.

«Όλοι εδώ μαζί ενωμένοι. Συνάδελφοι κουράγιο, θα περάσει...», είχε γράψει τότε η παρουσιάστρια του Mega.
«Το Μega ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πολλά χρόνια εκεί. Δεν ήταν μια επιχείρηση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν μέσα στο κανάλι, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν και γενικότερα δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας. Ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο κομμάτι ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείρηση και είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή του, η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια μπορώ να πω.

Όταν έκλεισε το Mega δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα. Όλο αυτό μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη και γενικότερα ήταν πολλά τα συναισθήματα. Όταν έπεσε το "μαύρο" στο mega δεν ήμουν στην Ελλάδα και παρόλο που είχαμε διαφορά ώρας, είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς και μάλιστα δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ για να δω εκείνη τη στιγμή που έπεφτε "μαύρο" στο κανάλι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, ειλικρινά.

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ότι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Δεν ανήκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Παρόλα αυτά, όμως την ημέρα που έκλεισε στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν το πίστευα. Στο κανάλι ήταν συνάδελφοι που οικονομικά ήταν στο απόλυτο μηδέν», είπε η Λίζα Δουκακάρου στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» του Alpha.

«Έχασα και σύζυγο και μητέρα από καρδιά»
«Ο έρωτας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Πέρασα είκοσι χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Αγαπώ τα παιδιά, θα ήμουν καλή μητέρα αλλά φοβόμουν πολύ. Δυστυχώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από καρδιακό επεισόδιο και δεν θα ευχόμουν να συμβεί σε κανέναν αυτό που πέρασα εγώ με το θάνατό του. Είναι τραγικό κυρίως για τον άνθρωπο που φεύγει και δευτερευόντως για αυτόν που μένει. Τον Αύγουστο έχασα και τη μητέρα μου από καρδιά η οποία είχε χρόνιο πρόβλημα και υπέφερε πολύ», είπε η Λίζα Δουκακάρου.

«Η τηλεόραση μου λείπει πολύ»
«Η τηλεόραση μου λείπει πολύ γιατί εγώ μέσα σε αυτό μεγάλωσα. Μπήκα φοιτήτρια και μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια μέσα σε αυτό. Συνεπώς είναι ένας χώρος πολύ οικείος γα μένα και μου δημιουργούσε και μια πλατφόρμα ασφάλειας οπότε ήταν ένα άλλο κομμάτι που έφυγε από τη ζωή μου. Ήταν ένα κομμάτι που ήξερα πάρα πολύ καλά. Μου λείπουν οι συνάδελφοί μου, ο τρόπος που δουλεύαμε κι ο τρόπος που λειτουργούσαμε. Στην τηλεόραση βλέπω μόνο ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές», πρόσθεσε στην εκπομπή η Λίζα Δουκακάρου.

Σήμερα η Λίζα Δουκακάρου έχει γυρίσει σελίδα τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική. Κοιτά το μέλλον όσο πιο αισιόδοξα μπορεί και συνεχίζει να ζει την κάθε στιγμή μοναδικά.

«Είμαι με έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ καλά και πιστεύω ότι είμαι τυχερή για αυτό το λόγο γιατί νομίζω ότι δεν είναι πια εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί και να έχεις ίδια οπτική στα πράγματα. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι με αυτόν τον άνθρωπο που βλέπει τη ζωή και τα πράγματα όπως ακριβώς τα βλέπω κι εγώ. Και γιατί όχι να μην κάνω κι άλλο γάμο», είπε η Λίζα Δουκακάρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications