Θρίλερ με την σύλληψη του ΑΦΓΑΝΟΥ στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”!Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στη Γαλλία
Θρίλερ με την σύλληψη του ΑΦΓΑΝΟΥ στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”!Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στη Γαλλία

Στο αεροδρόμιο των Αθηνών συνελήφθη χθες το βράδυ, ώρα 10:15,ο σύζυγος 34χρονης Αφγανής που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη, στην περιοχή Μπεσανσόν της Γαλλίας.

«Ο σύζυγος του θύματος, που θεωρείται ο «υπ ‘αριθμόν ένα» ύποπτος για τη δολοφονία της, συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία», σχολιάζει η εφημερίδα «Le Figaro»

«Ο Αφγανός Rafid Α. φέρεται να μαχαίρωσε την 34χρονη σύζυγό του Razia.Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στη μέση του δρόμου. Ο άντρας βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένει την έκδοσή του στη Γαλλία», αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Liberation».

Ο 38χρονος Αφγανός εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

«Η Αστυνομία στο αεροδρόμιο «Ελευθεριος Βενιζέλος» είναι σε συνεχή επαγρύπνηση κι εγγυάται την ασφάλεια των μετακινούμενων πολιτών. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το ελληνικό είναι ένα από τα πιο ασφαλή αεροδρόμια στον κόσμο» τονίζει στο protothema.gr ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο οποίος υπηρετεί στο κεντρικό αερολιμένα Αθηνών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications