Πεδίον Άρεως: «Κουκουλοφόροι έσπαγαν περιπολικό με βαριοπούλα και ο αστυνομικός ήταν μέσα»
Πεδίον Άρεως: «Κουκουλοφόροι έσπαγαν περιπολικό με βαριοπούλα και ο αστυνομικός ήταν μέσα»

Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από τους Ειδικούς Φρουρούς που καθημερινά πλέον γίνονται στόχος «αγνώστων» - Ζητούν επανασύσταση της Ομάδας Δ

«Είμαστε στα σύνορα του Εξαρχιστάν και διάφοροι αναρχικοί βγαίνουν και εξορμούν καθημερινά, αυτήν τη φορά επιτέθηκαν στο περιπολικό του ΑΤ Κυψέλης», είπε στο Καλημέρα Ελλάδα ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος στον Ant1, αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση σε περιπολικό στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως είπε, οι κουκουλοφόροι έσπασαν με βαριοπούλα τα τζάμια, ενώ ο ένας αστυνομικός βρισκόταν μέσα στο περιπολικό και ο άλλος έκοβε κλήση.

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», είπε, τονίζοντας πως δεν είχαν και άλλη επιλογή, καθώς οι μόνες ενισχύσεις που θα μπορούσαν να έχουν οι δύο έναντι των περισσοτέρων ήταν διμοιρίες, που θέλουν χρόνο για να φτάσουν στο σημείο της επιχείρησης.

Σύμφωνα με τον Στράτο Μαυροειδάκο, η ανάγκη για ένστολους της Ομάδας Δ είναι μεγάλη, καθώς, «οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν».

newsbomb.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

«Οι αστυνομικοί παρέμειναν ήρεμοι», μήπως κάνανε ότι κοιμούνται κιόλας;
«οι μπαχαλάκηδες τους έτρεμαν»!!!!!!!!!!!!!! Αυτό θα το είδανε στον ύπνο τους,μιάς και κάνανε ότι κοιμούνται, είδαν και όνειρα....
Τα όπλα τι τα έχουν; διακοσμητικά;;;;
Ας κάνουν απεργία από την ΦΥΛΑΞΗ "ΥΨΗΛΩΝ" ΠΡΟΣΩΠΩΝ, να τους αφήσουν ασυνόδευτους να δούμε τι θα γίνει..

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications