«Άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”»: Τι είπε ο ιατροδικαστής Βουγιουκλάκης που είδε τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα
«Άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”»: Τι είπε ο ιατροδικαστής Βουγιουκλάκης που είδε τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Με το πρόσχημα μιας δεύτερης νεκροψίας κρατείται στο κεντρικό νεκροτομείο Τιράνων η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με την οικογένειά του να κάνει λόγο για περίεργη στάση των αλβανικών αρχών, καταγγέλλοντας ότι έχουν χαθεί στοιχεία.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Γιοβανόπουλος δήλωσε πως ο Ελληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του 35χρονου ομογενή για 5 λεπτά, διαπιστώνοντας ότι έχουν χαθεί στοιχεία καθώς το πτώμα είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν συρραφεί.

Με την σειρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ανέφερε πως «αν συρράψουμε αυτά τα τραύματα προφανώς αλλοιώνουμε τα στοιχεία».

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του Έλληνα ιατροδικαστή που είδε τη σορό του 35χρονου ομογενούς.

«Τόσα χρόνια στην καριέρα μου δεν έχω ξαναδεί ένα τέτοιο γαλήνιο και χαμογελαστό πρόσωπο. Πέθανε ευτυχισμένος Η αίσθησή μου είναι ότι άνοιξε τα χέρια και είπε “Σκοτώστε με”» είπε ο Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications