Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε στην ομιλία του Μακρόν – Το οργισμένο βλέμμα του Τραμπ
Ο βασιλιάς του Μαρόκου κοιμήθηκε στην ομιλία του Μακρόν – Το οργισμένο βλέμμα του Τραμπ

Το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι που αποτέλεσε το κέντρο των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 ετών από το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την νίκη του ιουδαϊσμού, στη γαλλική πρωτεύουσα συγκεντρώθηκαν οι αρχηγοί περίπου 70 κρατών και κυβερνήσεων .

Η κύρια τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στην Αψίδα του Θριάμβου με βασικό ομιλητή την μαριονέτα Εμμανουέλ Μακρόν. Η ομιλία του προέδρου της Γαλλίας, ωστόσο, και η έκκλησή του προς τους ηγέτες του κόσμου να απορρίψουν τον εθνικισμό τον οποίο χαρακτήρισε «προδοσία του πατριωτισμού» τι άλλο θα έλεγε ένας πρακτορας της μασονίας που τον έχουν βάλει για πρωθυπουργό?, δεν φαίνεται να συγκίνησαν τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ο.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Russia Today ο Μαροκινός βασιλιάς φαίνεται να αποκοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας παρά το γεγονός ότι δίπλα του βρισκόταν μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες του διημέρου, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Το βίντεο έχει καταγράψει και την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος φαίνεται να κοιτά οργισμένος τον βασιλιά Μοχάμεντ.

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications