Η γυναίκα που είπε ότι κατά τη διάρκεια του κλινικού θανάτου της πέταξε με ταχύτητα μέσα από μια σήραγγα φωτός

Στον κλινικό θάνατο, πολλοί άνθρωποι βλέπουν μια λευκή σήραγγα, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο κάποιος να μπει μέσα σε αυτή την σήραγγα συνήθως μέτα δεν υπάρχει επιστροφή .

Στο χώρο της ερευνάς των περιθανάτιων εμπειριών και στον κλινικό θάνατο, εμφανίστηκε μια νέα ιστορία από μια γυναίκα που ονομάζεται Beverly , η οποία, όπως είπε, πέρασε από τη σήραγγα αυτή.

Η Beverly ήταν έτοιμη για την αναισθησία, αλλά κατά την διάρκεια αυτής κάτι πήγε στραβά και για λίγα λεπτά η καρδιά της σταμάτησε να χτυπάει.

Αμέσως μετά πέταξε γρήγορα μέσα στην λευκή σήραγγα που αναφέρουν πολλοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Και στο όραμά της, η ίδια η σήραγγα δεν ήταν άσπρη, αλλά "μαυρισμένη και με μικρές κηλίδες", με ένα λευκό φως που περνούσε μέσα από αυτήν.

Πήγαινα τόσο γρήγορα που δεν μπορούσα να δω τίποτα άλλο εκτός από αυτό το φως

Υπήρξε πλήρης σιωπή καθώς "πετούσε" μέσα στη σήραγγα, δεν άκουσε κανέναν ήχο. Ένιωθε ότι αιωρείται, και υπήρχε κάποιος κοντά της που δεν είδε, αλλά αισθάνθηκε την παρουσία του. Δεν αισθανόταν το σώμα της. Στη συνέχεια, η Beverly γεμίζει με μια αίσθηση χαράς και με τις παιδικές αναμνήσεις της όταν ήταν ηλικίας 6-7 ετών. Ένιωσε τόσο ευτυχισμένη όσο ένα μικρό παιδί.

Σε αυτό το χώρο, όλα ήταν γεμάτα με απίστευτη αγάπη και χαρά. Ήταν τόσο έντονο συναίσθημα που δεν μπορούσα να το εξηγήσω και μου φαινόταν σαν ζεστασιά

Και στη συνέχεια γύρω από το Beverly κάτι έλαμψε έντονα, άκουσε ένα χτύπημα και ... ξύπνησε στο σώμα της στο χειρουργικό κρεβάτι .

Σύμφωνα με τον Dr. Sam Parnii, ο οποίος μελετά ασυνήθιστα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης στη Ιατρική Σχολή Langone στη Νέα Υόρκη, οι άνθρωποι που έχουν περάσει από τον κλινικό θάνατο περιγράφουν συχνά ένα αίσθημα θερμού φωτός, και πολύ ευχάριστου φωτός και αισθάνονται μια ισχυρή έλξη σε αυτό.

Αλλά λίγοι άνθρωποι περιγράφουν την πτήση τους μέσα από το φως. Συνήθως, αφού φτάσουν σε ένα σημείο, λένε να συναντούν τους αποθανόντες συγγενείς τους που έχουν έρθει να τους συναντήσουν. Και πολύ συχνά δεν θέλουν να επιστρέψουν, τους ειναι πολύ ευχάριστο αυτό το μέρος.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications