Το ημιδιαφανές φάντασμα κτυπάει  πόρτα και  εμφανίζεται σε κάμερα ασφαλείας (vid)
Το ημιδιαφανές φάντασμα που εμφανίζεται σε κάμερα ασφαλείας (vid)

Ένας κάτοικος του Vaughn στο Οντάριο του Καναδά, είδε μια ημιδιαφανή σιλουέτα στην κάμερα ασφαλείας κοντά στην πόρτα του. Η Meni Pitoscia, ηλικίας 46 ετών, ήταν στο σπίτι όταν ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει και να κοιτάει στην μπροστινή πόρτα, σαν να αισθάνθηκε κάποιον που πλησίαζε στο σπίτι.

Η γυναίκα περίμενε τον ταχυδρόμο να της φέρει ένα δέμα, έτσι πήγε και κοίταξε στην πόρτα από ένα μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται διπλά από την πόρτα για να δει αν ηταν ο ταχυδρόμος. Από το παράθυρο θα μπορούσε να δει αν ηταν κάποιος στη βεράντα. Ωστόσο, δεν είδε κανέναν μπροστά στην πόρτα.

Νόμιζε ότι το σκυλί της είχε μυρίσει κάποιον σκίουρο, και γύρισε στην δουλειά της, αλλά ξαφνικά άκουσε το κουδούνι. Πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά ηταν σίγουρα ο ταχυδρομικός, άνοιξε την πόρτα, αλλά ... δεν υπήρχε κανένας στην πόρτα.

Η γυναίκα σκέφτηκε ότι ίσως ηταν παιδιά που της έκαναν πλάκα, τότε παρακολούθησε τι είχε καταγράψει η κάμερα παρακολούθησης (δείτε το παρακάτω βίντεο). Και είδε στο αρχείο μια κινούμενη ημιδιαφανή σιλουέτα με περίγραμμά σαν άνθρωπος.

Η σιλουέτα εμφανίστηκε στην αριστερή πλευρά να πλησιάζει την πόρτα στο σημείο όπου βρισκόταν η κουδούνι. Χωρίς αμφιβολία, ήταν αυτό που χτύπησε την κουδούνι.

Στην αρχή, η γυναίκα τρόμαξε, αλλά στη συνέχεια πήγε σε ερευνητή και της είπε ότι αυτό το φάντασμα ήταν κάπως συνδεδεμένο με τον πάγκο στα αριστερά της κάμερας. Στην αρχή φαίνεται ότι κάθεται σε αυτόν τον πάγκο και στη συνέχεια σηκώνεται και πηγαίνει στην πόρτα. Και τότε η γυναικά είπε ότι αυτόν τον πάγκο τον είχε ένας φιλικός γείτονας της και τον έδωσε λίγο πριν από τον πρόσφατο θάνατό του.

Τώρα η γυναίκα σκέφτεται ότι ήταν ένα είδος σημάδι από το γείτονά της και ίσως την έκανε να καταλάβει ότι θα είναι κοντά της.

«Η τελευταία συνομιλία μαζί του ήταν όταν καθόμασταν σε αυτόν τον πάγκο», λέει η Petoscia, «Ακόμα κι αν ήταν το πνεύμα του, δεν αισθάνομαι τίποτα κακό σε αυτό και δεν θέλω να βάζω φύλλα φασκόμηλου στην πόρτα μου, όπως με συμβουλεύουν οι φίλοι μου (υποτίθεται ότι προστατεύει από κακά πνεύματα αλλα αν ειναι το πνεύμα το γείτονα δεν ειναι κακό)».

Οι σκεπτικιστές λένε ότι η σιλουέτα θα μπορούσε να ήταν ένα έντομο στον φακό, και το κουδούνι θα μπορούσε το είχε κτυπήσει παιδιά που δεν φαίνονται στην κάμερα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications