Βρετανία: Γιορτάζει την νίκη - και καλά  μνήμης πεσόντων - 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ ΠΠ
Βρετανία: Γιορτάζει την νίκη - και καλά  μνήμης πεσόντων - 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄ ΠΠ

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, μεταξύ αυτών οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ, παρέστησαν σήμερα ένα φεστιβάλ μνήμης που οργανώθηκε για τους πεσόντες στα μέτωπα των συρράξεων, την παραμονή της επετείου των 100 ετών από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η 92χρονη Ελισάβετ, μαζί με τον γιο της και διάδοχο του βρετανικού θρόνου Κάρολο, τους εγγονούς της και τις συζύγους τους, αλλά και η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση στο Άλμπερτ Χολ στην καρδιά του Λονδίνου, για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους σκοτώθηκαν.

Διάσημοι ηθοποιοί, συγγραφείς, τραγουδιστές και στρατιωτικές μπάντες συμμετέχουν στη βραδιά αυτή, την οποία οργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων Royal British Legion.ΑΠΕ-ΜΠΕ

Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισε όταν Αμερική Βρετανία Γαλλία όλες υπό μασονική καθοδήγηση και μόλις είχαν πάρει την εξουσία στην Ρωσική Αυτοκρατορία άρχισαν πόλεμο κατα της Γερμανικής Αυτοκρατορίας απομεινάρι της αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας που ηταν απομεινάρι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και τέλος της ελληνορομαικης αυτοκρατορίας,συνεχίστηκε ο διαμελισμός της Ευρώπης σε χώρες (διαίρει και βασίλευε) και επίσης εξαφάνισαν την Γερμανική Αυτοκρατορία αρπάζοντας εδάφη και σκοτώνοντας εκατομμύρια ηταν η αρχή του τέλους της Ευρώπης..

Oι ακριβώς ίδιοι αριστεροκομμουνιστες (ξενιστές)ξανα κήρυξαν πολεμο στην Γερμανία για πολλούς λογούς : έχασαν την εξουσία και έγινε υπερδύναμη η Γερμανία σε μόλις 5 χρονιά και έτη μπροστά στην τεχνολογία,και επαφή με τους "αρχαίους θεούς" τα "ερπετά" θα έχαναν την εξουσία στην Γη αν άφηναν την Γερμανία λίγο ακόμα ,και ο τελευταίος λόγος ηταν η φυλετικη υγειά όπως είχαν οι αρχαίοι, που σημαίνει οτι δεν μπορούσαν να εξαπλωθούν γιαυτό τσιρίζουν για ρατσιστές! και έτσι άρχισε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, οι Θερμοπύλες της Ευρώπης έπεσαν..

Τόσο άπλα πράγματα που όμως οι περισσότεροι εχουν πλήρη άγνοια και το μονο που ξέρουν ειναι: ουγκα ουγκα ναζι φασίστες ρατσιστές, γιατί το λένε οι ίδιοι συμμορίτες που προκάλεσαν δυο παγκόσμιους πολέμους στην Ευρώπη, γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις, φυσικά κανένας δεν μιλάει για τα ανθρωπόμορφα τέρατα Ουίνστον Τσώρτσιλ - Ιωσήφ Στάλιν και λοιπούς που δρούσαν για την μασονία , και στην Ελλάδα χιλιάδες ελληνόφωνοι συμμορίτες υμνούν τον Στάλιν μέσα από σελίδες facebook, απόγονοι των αρχαίων θα ειναι με καθαρό ελληνικό DNA! και έχεις κάτι νεοέλληνες που επίσης διαβάζουν συμμορίτες που ανήκουν όλες αυτές οι δήθεν έγκυρες πήγες, να λενε ότι ο κομμουνισμός που νομιζουν οτι ειναι άπλα μια ιδεολογία δεν υπάρχει! μα τοσο ηλίθιοι ειναι σε αυτή την χώρα?

Το πρόβλημα με όλους εμας που έχουμε την γνώση που ανακαλύψαμε μονοί μας μέσα σε λίγο διάστημα ενώ άλλοι εχουν ίντερνετ απο μικροί και διαβάζουν καθεστωτικές σελίδες, ειναι ότι βλέπουμε πολλούς άλλους που αναμασούν ψεμματα πέρα καθε λογικής ως Γκοιμ να ζουν σε ένα matrix, όπως τους βλέπουν και οι "εκλεκτοί"... φυσικά πολλοί θεωρούν βλακείες ποστ αναζήτησης τύπου εξωγήινοι μεταφυσικό UFO κτλ , για πολλούς νεοέλληνες αυτά ειναι βλακείες ως καλα προβατάκια που τους λένε ότι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας, μονο που όσοι δεν ερευνούν αυτά και ειναι Γκοιμ και συνεπώς ούτε απόγονοι αρχαίων Ελλήνων ειναι όπως αρέσκονται να λενε, και αν δεν ειναι Γκοιμ έχουν πέσει στο ζωώδες επίπεδο τους, όσοι δεν ερευνούν ειναι άπλα κοπάδια αιγοπροβάτων μαζί με λύκους..

Νίκολα Τέσλα : όταν η επιστήμη θα αρχίσει να ερευνά το μεταφυσικό θα προχωρήσει πολύ από όσο προχώρησε χιλιάδες χρονιά ,ζωντανό παράδειγμα οι λεγόμενοι ναζι οπως τους έχουν μάθει να τους λένε, που ερευνούσαν για τα πάντα και πήγαν 50 χρονιά μπροστά τεχνολογικά και αυτα που γνώριζαν τοτε σήμερα ειναι άγνωστα στην ελεγχόμενη μάζα.. Όσοι νοήμονες έχουν απομείνει δείτε άπλα στο alexa ποιες σελίδες ειναι στην πρώτη θέση και θα καταλάβετε γιατί έγινε έτσι η χώρα,και όσοι δεν το γνωρίζεται όλες αυτές οι έγκυρες πήγες ανήκουν η εξυπηρετούν τους 'γνωστούς' ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications