Χιλιάδες στρατιώτες απλώνουν συρματοπλέγματα:Οι ΗΠΑ προετοιμάζεται για την εισβολή των «μεταναστών» (VIDEO)

Η Ουάσιγκτον δεν χάνει χρόνο, χιλιάδες δήθεν μετανάστες, διασχίζουν το Μεξικό για να μπουν στις ΗΠΑ,που ενισχύει τα σύνορά της για να αποτρέψει την παράνομη είσοδο στο έδαφός της, δεν υπάρχει κανένας πόλεμος στην κεντρική Αμερική συνεπώς ειναι εισβολείς.

Μέλη του αμερικανικού στρατού ανύψωσαν συρματόπλεγμα κοντά στη γέφυρα μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικό,στην περιοχή Donna στο Τέξας, στις 3 Νοεμβρίου 2018.

Οι δήθεν μετανάστες που τους καθοδηγούν οι γνωστοί συμμορίτες ειναι από την Ονδούρα, το Ελ Σαλβαδόρ και τη Γουατεμάλα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενισχύσει τα σύνορα της με το Μεξικό με συρματοπλέγματα και ανάπτυξη χιλιάδων στρατιωτών, ενισχυμένων με αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Την Παρασκευή, ο στρατός ξεκίνησε την τοποθέτηση συρματοπλέγματος στα σύνορα γέφυρα τους Τέξας, που εκτείνεται κατά μήκος του Ρίο Γκράντε. Ο εντατικός έλεγχος των συνόρων παρατηρείται και σε άλλα μέρη του κράτους, στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε το Σάββατο ότι παρακολούθησε "το όμορφο συρματόπλεγμα" να τοποθετείται.Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου αυτή τη βδομάδα ο στρατηγός Terrence O'Shaughnessy, αρχηγός της βόρειας διοίκησης του αμερικανικού στρατού. Έχει «επαρκή συρματοπλέγματα να καλύψει έως και 22 μιλιά [35 χιλιόμετρα]» στα σύνορα, και επιπλέον ο στρατός έχει συρματόπλεγμα με τo οποίο θα μπορεί να καλύψει πάνω από 150 μίλια(241 χιλιόμετρα).

Ο Donald Trump διέταξε την αποστολή περίπου 5.200 στρατιωτών στα σύνορα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, με σκοπό να αποτραπεί η παράνομη είσοδος των μεταναστών στις ΗΠΑ που διασχίζουν το Μεξικό.

Στα στρατεύματα συμμετέχουν σε περίπου 2.000 μέλη της Εθνικής Φρουράς και μέχρι την Παρασκευή έφτασαν τα 3.500, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.100 ναυτών από την Καλιφόρνια . Την Τετάρτη, ο Trump δήλωσε ότι έως και 15.000 στρατιώτες θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στα σύνορα για να σταματήσουν τους μετανάστες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications