Οι ανησυχητικές προφητείες της Baba Vanga για το 2019

Την αποκαλούν και Νοστράδαμο των Βαλκανίων. Η διάσημη πλέον Baba Vanga, η τυφλή μάγισσα από την Βουλγαρία που πέθανε το 1996 έχει κάνει δυο σημαντικές προβλέψεις. Άλλωστε, σύμφωνα με τους ακολούθους της, είχε ήδη προβλέψει μεταξύ άλλων την 11η Σεπτεμβρίου, την άνοδο του ISIS, το Brexit αλλά και το φονικό τσουνάμι της Ινδονησίας.

Η Baba Vanga που πέθανε σε ηλικία 85 ετών έχει κάνει προβλέψεις μέχρι τον 51ο αιώνα και συγκεκριμένα μέχρι το 5079. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ίδια θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Η αποκαλούμενη και «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» έχει προβλέψει ότι το 2018 η Κίνα θα αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη υπερδύναμη στον κόσμο και θα πάρει τα ηνία από τις ΗΠΑ. Επίσης, έχει προβλέψει ότι μια νεα μορφή ενέργειας θα ανακαλυφθεί στον πλανήτη Αφροδίτη.

Όπως έχει πει η Baba Vanga από το 2033 έως το 2045 οι πάγοι στο βόρειο και στο νότιο πόλο θα λιώσουν και θα ανέβουν τα επίπεδα των ωκεανών, οι μουσουλμάνοι θα κατακτήσουν την Ευρώπη αλλά η παγκόσμια οικονομία θα γνωρίσει μεγάλη άνθηση.Επίσης, μέσω της κλωνοποίησης θα θεραπευθούν όλες οι ασθένειες και οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στην Ρώμη που θα μουσουλμανοκρατείται χρησιμοποιώντας ένα όπλο που θα «παγώνει» τους εχθρούς.Μεταξύ του 2072 και του 2086 θα δημιουργηθεί μια αταξική κομμουνιστική κοινωνία, ενω όσον αφορά στο κλίμα θα υπάρχει απόλυτη ισορροπία.

Αποικία στον Άρη θα αποκτήσει πυρηνικά και θα ξεσηκωθεί ζητώντας ανεξαρτησία από την Γη.
Ανάμεσα στο 2262 και το 2304 θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στον χρόνο. Μια νεα αντίσταση θα δημιουργηθεί στην Γαλλία. Γάλλοι αντάρτες θα μάχονται του κατακτητές μουσουλμάνους.

Οι προφητείες για το 2019, σύμφωνα με την Baba Vanga
Είμαστε στο κατώφλι του νέου έτους, και αν η Baba Vanga δεν μίλησε για το 2019, αναφέρθηκε αρκετές φορές στο τέλος της δεύτερης δεκαετίας του «επόμενου αιώνα». Αυτό μας φέρνει ο επόμενος χρόνος. Αυτό που θα έρθει το 2019, σύμφωνα με την Νοστράδαμο των Βαλκανίων: Οι ενέργειες μιας μεγάλης χώρας έπληξαν ολόκληρο τον κόσμο σε σύγχυση, εδώ υπάρχουν μόνο τρεις επιλογές: οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Κίνα ή η Ρωσία.

Οι ερευνητές των προφητειών της Vanga δεν συμφωνούν σε ποια χώρα αναφερόταν. Αλλά η δημοφιλής υποψήφια είναι η Ρωσία, αφού στο μυστικισμό λένε ότι θα κυριαρχήσει στον κόσμο. Το 1979, κατά τη διάρκεια συνάντησης της με τον καλλιτέχνη Valentin Sidorov, είπε: «Όλα θα ξεπαγώσουν, σαν να ήταν πάγος, μόνο ένας θα παραμείνει άθικτος: η δόξα του Βλαντιμίρ, η δόξα της Ρωσίας. Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Όλα θα εξαλειφθούν στην πορεία της και θα γίνει ο άρχοντας του κόσμου ».

Λέγεται ότι τα τελευταία χρόνια η Vanga επανέλαβε αυτό το όραμα αρκετά συχνά, δηλώνοντας συγκεκριμένα στο τέλος της δεύτερης δεκαετίας του αιώνα μας.Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η προφητεία αναφέρεται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, υπό την ηγεσία μιας ισχυρής μυστικής ομάδας με μοναδική πρόθεση τον έλεγχο του πληθυσμού.

Οι άνθρωποι θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον για την πίστη τους: Η αλήθεια είναι ότι αυτή η προφητεία έχει ήδη εκπληρωθεί. Αρκεί να δει κανείς την πρόσφατη ιστορία, η στη Μέση Ανατολή, και όλους αυτούς που ενεργούν για λογαριασμό του Αλλάχ, και το κύμα μετανάστευσης στην Ευρώπη.

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τις φυσικές καταστροφές, με τη μορφή ηφαιστείων, σεισμούς, τυφώνες και ασυνήθιστες καιρικές καταστροφές έχουν ήδη συμβεί. Όμως, σύμφωνα με την Vanga, το επόμενο έτος θα είναι πολύ χειρότερο...

Δύο προφητείες της Baba Vanga που η μια έγινε πραγματικότητα το 2018
Όπως είχε δημοσιευθεί το περασμένο έτος, μία από τις κύριες προβλέψεις για το 2108 ηταν ότι η Κίνα θα ξεπεράσει τις ΗΠΑ ως η παγκόσμια πιο ισχυρή χώρα. Και αυτό συνέβη, δεδομένου ότι η οικονομική ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών σε διεθνές επίπεδο έχει ξεπεραστεί από την ασιατική ήπειρο και πιο συγκεκριμένα από την Κίνα.

Και η άλλη, δυστυχώς, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, καθώς είναι η ανακάλυψη μιας νέας μορφής ενέργειας στη Αφροδίτη.Τον Ιούλιο του 2018 η NASA ξεκίνησε το Solar Probe Parker, ένα διαστημικό όχημα που θα χρησιμοποιεί τη βαρύτητα της Αφροδίτης για ένα χρονικό διάστημα επτά ετών,μελετώντας τον ηλιακό άνεμο και την ενέργεια.Επειδή τα ευρήματα της NASA είναι μυστικά, δεν γνωρίζουμε εάν έχουν βρει μια «νέα μορφή ενέργειας».
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications