Ερευνητής UFO ισχυρίζεται ότι έχει ένα πραγματικό εξωγήινο κρανίο και το παρουσιάζει στο κοινό στην Κίνα
Ερευνητής UFO ισχυρίζεται ότι έχει ένα πραγματικό εξωγήινο κρανίο και το παρουσιάζει στο κοινό στην Κίνα

Ένας συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας και ο αυτοανακηρυγμένος "ερευνητής των UFO" λέει ότι έχει ένα εξωγήινο κρανίο της στην κατοχή του και παρουσίασε το εύρημα σε σεμινάριο στην κινεζική πρωτεύουσα του Πεκίνου.

Ο Li Jianmin, ένας κινέζος συγγραφέας , πιστεύει ότι έχει στην κατοχή του το κρανίο μιας μορφής εξωγήινης ζωής .

Ο 55χρονος συγγραφέας αποκάλυψε πρόσφατα το εύρημα κατά τη διάρκεια σεμιναρίου στην κινεζική πρωτεύουσα του Πεκίνου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ, το καφέ κρανίο έχει διάμετρο 16 εκατοστών και, σε αντίθεση με τα ανθρώπινα κρανία, έχει "δύο διαφορετικά στρώματα" στο σχηματισμό του.

Ο κ. Jianmin είπε ότι το κρανίο ανήκε σε έναν ιδιωτικό συλλέκτη, ο οποίος το αγόρασε από έναν πωλητή στο δρόμο στην Εσωτερική Μογγολία.

Ο αυτοαποκαλούμενος μελετητής των UFO είπε ότι ένας ανώνυμος θαυμαστής του και συλλέκτης, που διάβαζε ένα από τα βιβλία του, συνάντησε έναν πλανόδιο πωλητή που είχε ένα εξωγήινο κρανίο σε ένα δρόμο στη Μογγολία, είχε εντυπωσιακές ομοιότητες με τις περιγραφές σε εξωγήινα κρανιά και αποφάσισε να το αγοράσει .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο συλλέκτης έρχεται σε επαφή με τον κ. Jianmin, ο οποίος θέλησε να πραγματοποιήσει μια μελέτη με στόχο να αποδείξει ότι το κρανίο στην πραγματικότητα είναι από το διάστημα.

Ο συγγραφέας είπε ότι πραγματοποίησε μια επιστημονική μελέτη, με φασματοσκοπία Raman, και χρησιμοποίησε ένα «μικροσκόπιο ατομικής δύναμης», μια τεχνική απεικόνισης που μπορεί να δει τα πράγματα από 1000 φορές μικρότερα από τα συνηθισμένα μικροσκόπια, και σύγκρινε το κρανίο με άλλες υποτιθέμενα κρανία εξωγήινων που βρίσκονται σε άλλες χώρες.

Ωστόσο, ο κ. Jianmin παραδέχτηκε ότι χρειάζεται χρήματα για να συνεχίσει με άλλες δοκιμές, ιδιαίτερα μια εξέταση DNA, η οποία θα μπορούσε να αποδείξει εάν το κρανίο είναι πραγματικά ένα άγνωστο πλάσμα.

Στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δήλωσε: Η πληρωμή για μια ανάλυση DNA είναι περίπου 100.000 RMB (£ 11.200). ο Jianmin είναι πεπεισμένος ότι το κρανίο είναι πραγματικό.

Και πρόσθεσε: "Καλωσορίζω τις ερωτήσεις και τους σκεπτικιστές, αλλά αν αποφασίσετε να με αμφισβητήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδείξεις".

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications