Ένας κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε ότι επι δέκα ημέρες ηταν αιχμάλωτος από εξωγήινους
Ένας κάτοικος της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε ότι επι δέκα ημέρες ηταν αιχμάλωτος από εξωγήινους
Ο Alec Newwald και ο εξωγήινος όπως το σχεδίαζε ο ίδιος

Ο Aleku Newwald είναι 70 ετών και πριν από 30 χρόνια το 1989 αιχμαλωτίστηκε από εξωγήινους και έμεινε σε μια βάση τους για 10 ημέρες,πρόσφατα είπε την ιστορία του στο ραδιοφωνικό show "As You Wish".

Μίλησε για την εμπειρία του και έγραψε επίσης το βιβλίο με τίτλο "Co-Evolution", στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς η ασυνήθιστη περίπτωσή του (που δημοσιεύτηκε το 1999) .

Ήταν μια κανονική Δευτέρα το πρωί τον Φεβρουάριο του 1989, όταν ο Alec Newwald ταξίδευε με αυτοκίνητο στο Όκλαντ από την περιοχή του Rotorua σε ορεινό δρόμο. Το ταξίδι έπρεπε να διαρκέσει όχι πάνω από τρεις ώρες, αλλά όταν έφθασε στο Ώκλαντ, ξαφνικά ανακάλυψε ότι είχαν περάσει 10 μέρες.

Στην αρχή, δεν θυμόταν τίποτα που τι είχε συμβεί, είχε μόνο μια αίσθηση μιας θολής συνείδησης και μια αίσθηση μεγάλης κόπωσης. Η οικογένεια και οι φίλοι του πίστευαν ήδη ότι κάπου είχε πέσει και σκοτωθεί στον ορεινό δρόμο. Αλλά τότε η μνήμη του άρχισε να επανέλθετε.

Ο Άλεξ θυμήθηκε ότι οι εξωγήινοι τον είχαν πάρει και τον κρατούσαν όλες αυτές τις 10 ημέρες στη βάση τους, λέγοντας του διάφορα πράγματα για το υπερ-ανεπτυγμένο σύμπαν.

Ήμουν στον ορεινό δρόμο και αυτό συνέβη ξαφνικά, αισθάνθηκα ξαφνικά σαν ένα βουνό από τούβλα να έπεσε επάνω μου, ήμουν παράλυτος και έντονα σαν με πιέζει κάτι στο κάθισμα, δεν μπορούσα να οδηγήσω το αυτοκίνητο και δεν μπορούσα να κινηθώ

Όταν είδα ένα βράχο μπροστά, συνειδητοποίησα οτι θα πέσω πάνω του αλλά ... ξύπνησα ξαφνικά σε ένα χώρο γεμάτο με φώτα νέον-μπλε, νόμιζα ότι ήμουν νεκρός και ότι το πνεύμα μου έκανε τώρα ένα ταξίδι στην μετά θάνατον ζωή. Δεν είχα ακούσει ποτέ για UFO.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα ασυνήθιστο λεπτό πλάσμα μπροστά του, το οποίο πρώτα εμφανίστηκε σαν ένα φάντασμα. Τότε ο άνδρας ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι περιβάλλεται και από άλλες "πνευματικές μορφές".

Tα κτίρια οχήματα όπως τα ζωγράφισε ο ίδιος . Εικόνα Alec Nyyvalda

Τότε γύρο μου έβλεπα άλλους τρεις εξωγήινους, το υψηλότερο έμοιαζε με αυτό το «λεπτό φάντασμα ». Το δεύτερο ήταν πιο κοντό και ήταν σαν ένας άνθρωπος, το τρίτο ήταν πολύ μικρό, πολύ λεπτό και με μεγάλο κεφάλι. Είχε πολύ ασυνήθιστα μάτια. Δεν έβλεπα τα αυτιά και τη μύτη μου, αλλά η εμφάνισή του δεν φαινόταν να έχει σημασία, καθώς ένιωθα αμέσως την παρουσία του στο μυαλό μου

Στη συνέχεια, οι εξωγήινοι τον πήραν και τον πήγαν κάπου και είδε πολλά κτίρια διαφόρων μορφών και στη συνέχεια διατάχθηκε να εισέλθει σε μια συγκεκριμένη μηχανή που δημιούργησε ένα ειδικό φυσικό σώμα γι 'αυτόν. Σύμφωνα με αυτόν αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούνται επίσης από εξωγήινους για να δημιουργούν φυσικά σώματα στα οποία μπορούν να βρίσκονται στον πλανήτη μας.

Όταν οι εξωγήινοι έφεραν τον άνθρωπο πίσω στη Γη μετά απο 10 ημέρες, άρχισε και και θυμόταν και να μιλάει για αυτό που έζησε,και άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από διάφορους "αξιωματούχους" που ήθελαν να μάθουν για την παραφυσική εμπειρία του και ειδικά για τις δυνατότητες της εξωγήινης φυλής.

εξωγήινη βάση. Εικόνα Alec Nyyvalda
εξωγήινη βάση. Εικόνα Alec Nyyvalda

Τα επόμενα χρόνια, ο Alec Newwald ήταν πολύ δύσκολο να συνεχίσει να ζει σαν να μην συνέβη τίποτα. Και όσο περισσότερο μιλούσε στους ανθρώπους για το τι συνέβη σε αυτόν, τόσο πιο δύσκολη έγινε η ζωή του.

Πολλοί στενοί άνθρωποι, από τους οποίους περίμενα στήριξη, άρχισαν να με περιφρονούν και να μένουν μακριά από μένα, και να μου κάνουν γελοιοποίηση. Τώρα, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, τίποτα δεν άλλαξε για μένα.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications