Μυστηριώδεις Τύποι Εξωγήινων Είναι Εδώ σαν Άνθρωποι (video)
Μυστηριώδεις Τύποι Εξωγήινων Είναι Εδώ σαν Άνθρωποι (video)

Πολλοί θεωρούν απίθανο να είμαστε το μοναδικό νοήμων είδος στο ηλιακό μας σύστημα, πόσο μάλλον σε ολόκληρο το Σύμπαν. Παρά την πιθανότητα αυτή, υπάρχουν πολλές εκδοχές και εικασίες για το θέμα των εξωγήινων, υπέρ και κατά, τόσο επίσημες όσο και ανεπίσημες.

Υπάρχουν οι εξωγήινοι; Κι αν υπάρχουν, που βρίσκονται; Πως είναι εμφανισιακά; Είναι τίποτε άσχημοι; Είναι πανέμορφοι; Μήπως δεν έχουν υλική υπόσταση, αλλά είναι ενέργεια ή αόρατοι στις δικές μας αισθήσεις; Είναι φως; Κι αν φαίνονται, είναι όντα που μπορούν να αλλάζουν μορφή και μπορούν να πάρουν όποια όψη θέλουν;

Ή μήπως μπορεί να μοιάζουν με εμάς τους ανθρώπους. Θα μπορούσε να είναι άνθρωποι, αλλά η «επόμενη φυλή» ή κάποια προηγούμενη από έναν άλλο κύκλο ζωής που επέζησε κάπου αλλού στα άστρα;

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές και στοιχεία, υπάρχουν κάποιοι τύποι εξωγήινων που δεν είναι άνθρωποι, αλλά είναι σαν άνθρωποι. Μοιάζουν τόσο με εμάς που αν τους δούμε στο δρόμο ή στο διπλανό διαμέρισμα, δύσκολα θα τους ξεχωρίσουμε.

Οι πρώτες τέτοιου είδους αναφορές για ένα «ανθρώπινο είδος εξωγήινων» χρονολογούνται περίπου από τη δεκαετία του 1950 και του ’60. Και δεν είναι μόνο αυτές.

Υπάρχουν, αναφορές που θέλουν να έχουν στείλει μηνύματα αλλά και να έχουν επέμβει σε πυρηνικά προγράμματα, να έχουν απενεργοποιήσει πυρηνικές κεφαλές και να έχουν σταθεί εμπόδια σε κακούς χειρισμούς των κυβερνήσεων.

Φυσικά, αυτά τα στοιχεία δεν είναι επίσημα, γιατί αν ήταν τότε όλοι θα ξέραμε πολλά πράγματα για αυτούς, αφού θα είχε αναγνωριστεί η ύπαρξή τους.

Υποστηρίζεται, όμως, πως όλοι αυτοί οι εξωγήινοι τύποι που βοηθούν και επεμβαίνουν έχουν ανθρώπινη όψη, όχι από επιλογή. Έτσι γεννήθηκαν. Αυτός είναι και ο λόγος που δείχνουν τόσο ενδιαφέρον για εμάς. Εκείνοι και εμείς, είμαστε όμοιοι.

Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις υπάρχουν περίπου 57 διαφορετικά είδη εξωγήινων ειδών. Μερικά από αυτά είναι πολύ παρόμοια με μας στην εμφάνιση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Harris μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις της, γύρω από μεγάλη διεθνή έρευνα σχετικά με τους σημερινούς εξωγήινους πολιτισμούς και τις φυλές που υπάρχουν στην Γη, αλλά που δεν μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε εύκολα αν τους δούμε.

The Most Mysterious Type of Aliens are Here and They Appear As Humans!

© Σπύρος Μακρής diadrastika

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications