Αρτέμης Σώρρας: Δεν βρήκαν τίποτα άλλο να τον χώσουν φυλακή και τον έβγαλαν ένοχο για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!
Αρτέμης Σώρρας: Δεν βρήκαν τίποτα άλλο να τον χώσουν φυλακή και τον έβγαλαν ένοχο για διασπορά ψευδών ειδήσεων!!

Kαι οι επαγγελματίες της διασποράς ψευδών ειδήσεων συμμορίτες συνεχίζουν το έργο τους χωρίς καμιά επίπτωση, που παρήγγειλαν δεύτερη φορά στην "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" να τον χώσουν φυλακή γιατί ξεσήκωνε το κόσμο κατα της εφορίας αυτός ειναι ο αληθινός λόγος που τον κυνηγούσαν, η πρώτη ηταν όταν έδωσαν εντολή στο Αρείο Πάγο να κάνει αναίρεση στο πρώτο πόρισμα που δεν τους άρεσε απίστευτο?, πόσοι κατάλαβαν ότι παρήγγειλαν να τον χώσουν φυλακή αφού πρώτα έβαλα όλα τα ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες να τον συκοφαντούν μέρα νύχτα?

Πολύ αμφιβάλουμε οτι δεν το κατάλαβε κάνεις τοσο πρόβατα ειναι σε αυτή την χώρα, γίδια στην στην κυριολεξία γιαυτό όλες οι ιστοσελίδες συμμοριτών ειναι στην πρώτη θέση και τις εχουν και για έγκυρες πήγες, από αυτό και μονο (άσχετα που περίμεναν σωτηρία απο συμμορίτες το 2015), βλέπεις οτι η πλειοψηφία των ελληνόφωνων ειναι ένα μαστό πρόβατα πως να μην κάνουν οτι θέλουν?, μείναμε έκπληκτοι όταν είδαμε ότι ακόμα και 15άχρονα τους δουλεύουν στο facebook! πράγμα που δεν είχε καταλάβει ο Σώρρας και νόμιζε ότι όλοι ειναι απόγονοι των αρχαίων και γνήσιοι Έλληνες και διάφορες άλλες χαζομάρες που έλεγε πάνω σε αυτό το θέμα.

Έφτασαν μέχρι να βρουν έναν χρήσιμο ηλίθιο πρώην συνεργάτης του να του κάνει μήνυση λέει, γιατί κάποτε του είχε πουλήσει ένα αμάξι για υπεξαίρεση 100.000 ευρώ, και το θυμήθηκε μετά απο τόσα χρονιά ακριβώς την στιγμή που έψαχναν μια αφορμή να τον κλείσουν μέσα, άσε δε που τον συνέλαβαν πράκτορες τους όπως είχαν κάνει με την Χ.Α, λες και ηταν κανένας μαζικός δολοφόνος!!

Μάρτυρας κατηγορίας κάποιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου πόσο πιο στημένο να γίνει για να μην φανούν οι συμμορίτες?? το 2017 έλεγαν: ποινή κάθειρξης 8 ετών καταδικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας για το αδίκημα της υπεξαίρεσης 100.000 ευρώ! όταν ο άλλος έκανε υπεξαίρεση δις από το δημόσιο και έκανε διακοπές! τελικα δεν έπιασε το κόλπο προφανώς και τώρα λένε για διασπορά ψευδών ειδήσεων:

Ένοχοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τόσο ο Αρτέμης Σώρρας όσο και άλλα έξι άτομα για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση και της διέγερσης.

Ο επικεφαλής της "Ελλήνων Συνέλευσις" καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης τριών ετών ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Οι άλλοι έξι καταδικάστηκαν σε 18 μήνες και χρηματική ποινή 1000 ευρώ με αναστολή. να σημειωθεί ότι ένας μόνο αθωώθηκε και η ποινή του γίνεται εξαγοράσιμη.

Μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης, καθώς η υπόθεση αφορά στην αναφορά που είχε κάνει πρώτος ο Δικηγορικός Σύλλογος του Ηρακλείου στην Εισαγγελία για τη δράση του προέδρου της "Ελλήνων Συνέλευσις".

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, υπήρχαν πολλοί πολίτες που έκαναν εξώδικα διαμαρτυρόμενοι ότι τα χρέη τους πληρώθηκαν από τα 600 δισ. ευρώ, κάτι που δεν έγινε ποτέ, όπως λένε.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα ακύρωσης της δικής λόγω δεδικασμένου.
Η διασπορά ψευδών ειδήσεων περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο εναντίον του Σώρρα σε βαθμό πλημμελήματος.
Στο απολογητικό υπόμνημά του είχε επιμείνει ότι διαθέτει τα 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα από τα χρέη της στις ανακριτικές αρχές, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει για τις προθέσεις του, καθώς αμέσως μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέο.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», που αντιμετωπίζει σειρά κακουργηματικών αλλά και πλημμέληματικών κατηγοριών, στο υπόμνημά του κάνει λόγο για πολιτική δίωξη σε βάρος του, επαναλαμβάνοντας την αρχική του θέση ότι δηλαδή είναι κάτοχος των χρημάτων τα οποία μπορούν να ... σώσουν την Ελλάδα από τη δημοσιονομική κρίση!Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου για τη δίκη.. www.briefingnews.gr

Δείτε τι έλεγαν το 2017 τα πιόνια τους

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications