Ελεύθεροι με όρο να μην πλησιάζουν Πολυτεχνείο και Εξάρχεια αφέθηκαν οι 8  συμμορίτες κατηγορούμενοι για τα επεισόδια
Ελεύθεροι με όρο να μην πλησιάζουν Πολυτεχνείο και Εξάρχεια αφέθηκαν οι 8  συμμορίτες κατηγορούμενοι για τα επεισόδια

H φερόμενη Δικαίωση έλαμψε πάλι! κακομοίρηδες ανθρωπάκια και χρήσιμοι ηλίθιοι ξεφτίλες δικαστές που εκτελούν εντολές συμμοριτών, αλλα παριστάνουν τους κάποιους , και αν βρουν κανέναν μη συμμορίτη βγάζουν τα απωθημένα τους .

Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης φθορά ξένης περιούσιας, Δημόσια υποκίνηση πρόκληση, προτροπή, διέγερση βία και μίσους, σε μη αριστερούς, μόνιμη διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο και παραποίηση ιστορίας. Άρθρο 188 Προσβολή συμβόλων, και πολλά άλλα ακόμα, δεν βρήκαν τίποτα οι φερόμενοι δικαστές? μήπως ειναι σε τίποτα μασονικά μπουντρούμια και ορκίζονται να υπηρετούν τον Γιαχβέ και οτι θα πάνε στον παράδεισο με 12 παρθένες ο καθένας σαν τους μουσουλμάνους?? τότε μιλάμε για Εσχάτη προδοσία.

Ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να μην πλησιάζουν στο Πολυτεχνείο και στην περιοχή των Εξαρχείων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι 8 κατηγορούμενοι για συμμετοχή στα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Οι 8 κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος, για συμμετοχή στα επεισόδια που ακολούθησαν την πορεία για την 45η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του ΕΜΠ κατά της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967.

Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν ότι συμμετείχαν στα επεισόδια, ισχυριζόμενοι πως απλώς βρίσκονταν στην περιοχή την συγκεκριμένη ώρα. Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι άστεγος.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications