Ανατροπή! Η εξέταση DNA για τον δικηγόρο έδειξε πως δεν βίασε την εγγονή του
Ανατροπή! Η εξέταση DNA για τον δικηγόρο έδειξε πως δεν βίασε την εγγονή του

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει όλη την χώρα, με 69χρονο δικηγόρο στη Λαμία να κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει σ@ξουαλικά την 7χρονη εγγονή του και μάλιστα να έχει προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη μπει στην σχετική δικογραφία και αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Star Κεντρικής Ελλάδας, πάνω στο κορίτσι δεν βρέθηκε DNA του 69χρονου άνδρα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Λαμιώτης δικηγόρος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 μετά από καταγγελία εκπαιδευτικού που φρόντιζε το κορίτσι και τον μικρότερο αδερφό της.

Από την πρώτη στιγμή ο 69χρονος φώναζε πως είναι αθώος, ωστόσο τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι αρχές οδήγησαν εισαγγελέα και ανακριτή να αποφασίσουν την προφυλάκισή του.

Καθοριστικό ρόλο είχε παίξει η μαρτυρία του 7χρονου κοριτσιού αλλά και η έκθεση της προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση, σύμφωνα με την οποία υπήρχαν έντονα σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού καθώς και μερική ρήξη παρθενικού υμένα.

Εξάλλου, ο πρώην δικηγόρος του 69χρονου Δημήτρης Κρούπης, που τον εγκατέλειψε όταν έμαθε το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του tvstar.gr και προσέθεσε πως η εξέλιξη αυτή είναι ευνοϊκή για τον κατηγορούμενο θεωρώντας πως θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της δίκης.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications