Γαλλίδα υφυπουργός δώρισε τα μαλλιά της περούκες για καρκινοπαθείς
Γαλλίδα υφυπουργός δώρισε τα μαλλιά της περούκες για καρκινοπαθείς αφού με την Χημειοθεραπεία που αποκαλούν «θεραπεία» χάνουν τα μαλλιά τους

Αφού με την Χημειοθεραπεία που αποκαλούν «θεραπεία» χάνουν τα μαλλιά τους - Η υποκρισία δεν έχει όρια, υφυπουργός του Μακρόν τι να περιμένεις?

Η παρακάτω είδηση κυκλοφορεί σε αριστερές σελίδες οι οποίες ειναι οι ίδιες που πάνε πίσω την ιατρική στο μεσαίωνα ηδη από το 1960! και επίσης ελέγχουν την λεγόμενη ιατρική, και κυνηγούν με λυσσά όσους δεν ακολουθούν την μασονική ιατρική, αν βγει κανένας δε και πει για θεραπεία του καρκίνου θα τον εξαφανίσουν, και όλα αυτά δεν γίνονται κρυφά άλλα φανερά !! ποιος το περίμενε ότι στην εποχή που έχουν ίντερνετ οι μάζες θα ειναι τοσο ηλίθιες...

Η υφυπουργός Ισότητας της Γαλλίας, Μαρλέν Σιαπά, ανακοίνωσε ότι δώρισε την πλούσια καστανοκόκκινη κόμη της σε μια οργάνωση που κατασκευάζει περούκες για καρκινοπαθείς γυναίκες.

«Είναι πολύ απλό, αρκεί να κόψεις τουλάχιστον 25 εκατοστά, να τα κάνεις πλεξούδα και να τα στείλεις με το ταχυδρομείο», εξήγησε μέσω του Facebook η Σιαπά και διευκρίνισε ότι το αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο μαζί με την αδελφή της, την Κάρλα, που επίσης δωρίζει τα μαλλιά της σε αυτό το ίδρυμα κάθε δύο χρόνια.

Η δωρεά αυτή είναι πολύ χρήσιμη για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μια περούκα, τόνισε η Μ. Σιαπά.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε γνωστή αυτήν την πρωτοβουλία σε όλες εκείνες που μπορούν και θέλουν να συμβάλουν», πρόσθεσε εκφράζοντας «την αλληλεγγύη της στις θαρραλέες γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications