Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Άμεση συνέργεια είχε η «μαύρη χήρα» - Καταπέλτης για την ίδια και τον εραστή της το βούλευμα των δικαστικών αρχών
Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Άμεση συνέργεια είχε η «μαύρη χήρα» - Καταπέλτης για την ίδια και τον εραστή της το βούλευμα των δικαστικών αρχών

Καταπέλτης για τη «μαύρη χήρα» και τον εραστή της είναι το βούλευμα των δικαστικών αρχών, για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χαράλαμπου Καλατζάκη στη Σητεία πριν από έναν χρόνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η σύζυγος του καρδιολόγου ήταν εκείνη που έδωσε στον εραστή της τις σωστές πληροφορίες, ώστε να του στήσει το καρτέρι θανάτου στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας- Σητείας.

Στο βούλευμα αναφέρεται ότι η 39χρονη «μαύρη χήρα» ενημέρωσε τον Βούλγαρο αστυνομικό με μήνυμα μέσω του κινητού της, για την ακριβή ώρα αναχώρησης του συζύγου της από το σπίτι τους στη Σητεία, το δρομολόγιό του, αλλά και ποιο ήταν το καταλληλότερο σημείο της διαδρομής για την ενέδρα.

Ο δράστης παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η ερωμένη του- πέτρα του σκανδάλου για άμεση συνέργεια.

Ο καρδιολόγος δολοφονήθηκε από τον Βούλγαρο φίλο της συζύγου του, την ώρα που κατευθυνόταν στο ιατρείο του στη Σητεία, ο οποίος του είχε στήσει καρτέρι. Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 39χρονη Βουλγάρα σύζυγο του γιατρού και μαζί να σχεδίασαν τη δολοφονία του. Και οι δύο συνελήφθησαν, ενώ λίγους μήνες αργότερα η γυναίκα αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.

Η αδελφή του γιατρού και ο γαμπρός του αμφισβήτησαν την πατρότητα του ανήλικου παιδιού της «μαύρης χήρας» και του γιατρού. Ακόμη, υποστηρίζουν ότι η σύζυγος του καρδιολόγου και ο φερόμενος ως εραστής της, τον σκότωσαν για να πάρουν την τεράστια περιουσία του, μέσω του παιδιού.

Star.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications