Δηλώσεις 53χρονης καθαρίστριας: «Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα»
Δηλώσεις 53χρονης καθαρίστριας: «Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα»

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για την 53χρονη καθαρίστρια που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού, για να προσληφθεί σε παιδικό σταθμό στο Βόλο. Η 53χρονη καθαρίστρια σήμερα αφέθηκε ελεύθερη με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, που διέταξε την αναστολή της ποινής της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής της από τον Άρειο Πάγο.

Η γυναίκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, «Μαζί Σου» και περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Ήταν σοκαριστικό και επίπονο αυτό που έζησα. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου και όλο αυτό το έκανε ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι σοκαρισμένη. Σιγά-σιγά θα συνέλθω. Φοβήθηκα μη μου πάρει τα παιδιά η πρόνοια, γιατί ζούσαμε φτωχικά.

Δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου ότι έζησα εγώ. Πήρα το απολυτήριο του δημοτικού πριν μπω στη φυλακή.

Έχω δυο παιδιά. Ένα αγόρι κα ένα κορίτσι. 35 χρονών είναι η κόρη μου και 33 ο γιος μου. Έχω και μια εγγονή, 7,5 χρονών. Τα μεγάλωσα με αγάπη και στοργή. Ας έπαθα ό,τι έπαθα. Το έκανα για τα παιδιά μου. Χαλάλι τους.

Θα συνεχίσω το σχολείο τώρα. Οι συγκρατούμενες μου με αντιμετώπισαν καλά, έκανα και δύο φίλες εκεί μέσα, από τις οποίες έπαιρνα δύναμη… Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με συγχώρεσε για το αδίκημα που έκανα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ… Μέσω της δικής μου ιστορίας πιστεύω οι δικαστές να είναι πιο ανθρώπινοι από εδώ και πέρα και οι ποινές λίγο πιο ελαφριές…» είπε, μεταξύ άλλων, η 53χρονη καθαρίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το πιόνι τους :

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications