Πράκτορας του CNN που ανήκει στους «εκλεκτούς» μηνύει τον Τραμπ μετά τη σύγκρουση με δημοσιογράφο του (βίντεο)
Πράκτορας του CNN που ανήκει στους «εκλεκτούς» μηνύει τον Τραμπ μετά τη σύγκρουση με δημοσιογράφο του (βίντεο)

Το CNN και ο πράκτορας Τζιμ Ακόστα που παρίστανε τον δημοσιογράφο, κατέθεσαν μήνυση στον Ντόναλντ Τραμπ μετά την σύγκρουση του δημοσιογράφου με τον Αμερικανό πρόεδρο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο.

Ο Τζιμ Ακόστα με επιμονή ρωτούσε τον Τραμπ σχετικά με το καραβάνι των μεταναστών που κινείται προς τις ΗΠΑ και για τα περί «εισβολής» που έχει πει. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό δίκτυο.

«Πρέπει να αφήσεις εμένα να κάνω κουμάντο στη χώρα και εσύ στο CNN. Αν το κάνατε καλύτερα θα είχατε μεγαλύτερη τηλεθέαση», είπε.

Ο δήθεν δημοσιογράφος , όμως, δεν σταμάτησε και ο Τραμπ άρχισε να φωνάζει «Αρκετά!». Τότε, κάποιος από το προσωπικό του Λευκού Οίκου προσπάθησε να πάρει από τον δημοσιογράφο το μικρόφωνο.

«Αρκετά! Ασε κάτω το μικρόφωνο», του είπε ο Τραμπ και απομακρύνθηκε για λίγο από το βήμα, αλλά επέστρεψε. «Το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται που δουλεύεις εκεί. Είσαι αγενής, απαίσιος άνθρωπος. Φέρεσαι απαίσια στη Σάρα Χάκαμπι (σ.σ. την εκπρόσωπο Τύπου του Λ. Οίκου). Απλά κάτσε κάτω. Οταν μεταδίδεις fake news, όπως κάνει συχνά το CNN, εσύ είσαι ο εχθρός του λαού», ανέφερε ο Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος, μετά το περιστατικό, αφαίρεσε από τον Ακόστα την άδεια κάλυψης με αποτέλεσμα το CNN να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Το CNN όπως πολλά άλλα ΜΜΕ,ακόμα και στην Ελλάδα όλες αυτές οι δήθεν έγκυρες πήγες που διαβάζει ο νεοέλληνας, ειναι εστίες μόλυνσης μυαλών, διασποράς fake news και παραποίηση της ιστορίας, ανήκουν η δουλεύουν για τους "εκλεκτούς" , εντωμεταξύ μιλάνε για δήθεν fake news από ανεξάρτητες πήγες οι κήρυκες τους ψεύδους!.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications