Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τι έγινε αλλά δεν τολμάνε να μιλήσουν- Τι αποκάλυψε η αδερφή του .Κατσίφα (βίντεο)
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τι έγινε αλλά δεν τολμάνε να μιλήσουν- Τι αποκάλυψε η αδερφή του .Κατσίφα (βίντεο)

Στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Νέο Epsilon, βγήκε να μιλήσει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη και αυτά που λέει σηκώνουν την τρίχα.

Η Ερμιόνη μίλησε για τον φόβο όλων των Βορειοηπειρωτών, να μην έχουν την τύχη του αδερφού της Κωνσταντίνου, ενώ είπε ότι υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν πραγματικά τι έγινε αλλά δεν τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους.

Ακόμη αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου άκουσαν τρεις πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας τους και ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω, προφανώς στο κλίμα εκφοβισμού από τις αλβανικές αρχές για να στείλουν ένα μήνυμα στην περιοχή.

Η Ερμιόνη Κατσίφα δεν απέκλεισε το σενάριο που έχει ακουστεί ότι πρώτα οι Αλβανοί κομάντος έπιασαν ζωντανό τον Κωνσταντίνο και μετά τον (εκτέλεσαν) δολοφόνησαν! Επίσης ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία για να πάρουν την σορό του νεκρού Κωνσταντίνου και φυσικά δεν έλαβαν καμία εξήγηση από τους Αλβανούς.

Παράλληλα η κ. Κατσίφα εξέφρασε το παράπονο της προς την Βουλή των Ελλήνων που δεν προστάτεψε τα δικαιώματα της οικογένειας και αντιμετώπισε αδιάφορα την υπόθεση και ευχαρίστησε δημόσια τον Έλληνα -όπως τόνισε- Νικήτα Κακλαμάνη για την πρωτοβουλία που πήρε να τιμηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας με ενός λεπτού σιγή.

Τέλος, η Ερμιόνη Κατσίφα υπερασπίστηκε την ελληνική εθνική συνείδηση της οικογένειας της λέγοντας ότι όχι μόνο αγαπάνε την Ελλάδα αλλά έχουν διδαχθεί τα αρχαία ελληνικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications