H τρομερή είδηση της ημέρας:  Αποχώρησε η Ειρήνη Στεριανού από GNTM και προωθούν την  σιγανοπαπαδιά εκεί μέσα
H τρομερή είδηση της ημέρας:  Αποχώρησε η Ειρήνη Στεριανού από GNTM και προωθούν την  σιγανοπαπαδιά εκεί μέσα

Προωθούν την πιο σιγανοπαπαδιά εκεί μέσα που επικαλείται μόνιμος το παιδί της και κλαψουρίζει υποκριτικά για να την λυπούνται, ενώ την ενδιαφέρει μονο να αρπάξει το χρήμα, ούτε καν να γίνει μοντέλο αφου δεν κάνει λόγο χαρακτήρα, εκτός και την κάνουν με το σπρώξιμο, και κατα παράδοξο τρόπο αυτή υποστηρίζουν οι περισσότεροι όπως κάνουν παντού να υποστηρίζουν αδίσταχτους.

Η ψυχολογική πλύση εγκεφάλου με βάση το αίσθημα πιάνει στους περισσότερους,και ειδικά σε γυναίκες, γιαυτό έδειχναν και δήθεν κακόμοιρο λαθρο-παιδάκι που "πνίγηκε" μια εποχή, και φταίνε οι κακοί (φασίστες) Ευρωπαίοι γιαυτό, και οχι ο πατέρας τους που το έπνιξε και που φυσικά δεν το ανέφεραν πουθενά, και το πήραν και το έστησαν στην παράλια για να συγκινήσουν τις μάζες υπέρ λαθρο .

Αυτή την τακτική του συστήματος εφαρμόζει εκεί μέσα η μαντάμ (μπορεί και να την έχουν δασκαλέψει) ένα άλλο που κάνει ειναι να το παίζει αθώα και καλή , θυμίζει τον τρόπο που λειτουργούν οι Οβριοί και τα ψέματα που λένε μόνιμος για να τους λυπούνται, ενώ αντίθετα όποιος ειναι αληθινός και οχι υποκριτής γίνεται κακός, βλέπε Εύη, δυστυχώς η ανθρωπομάζα έτσι λειτουργεί παντού, και υποστηρίζει πάντα τους υποκριτές και αυτούς που παριστάνουν τους κάλους, τύπου ο σατανάς παρουσιάζεται ως άγγελος, ένα φαινόμενο που βλέπουμε παντού .

Στη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια κατέλαβαν το flagship store γνωστής εταιρείας ρούχων προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις: αποχρώσεις του γκρι, print on print, chic 30άρα ή κομψό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τέσσερις κριτές, αφού είδαν όλες τις φωτογραφίες των κοριτσιών, αποφάσισαν πως από το σπίτι του Greece’s Next Top Model πρέπει να αποχωρήσει η Ειρήνη Στεριανού.

«Είμαι πολύ συγκινημένη, βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα έστω να το καταλάβουν τελευταία στιγμή οι κριτές ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που πάντα βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στο φακό, εγώ έχω τσαλακωθεί. Περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Ειρήνη Στεριανού.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications