Αδωνις: Δεν υπήρξαν νεκροί εντός Πολυτεχνείου από το τανκ - και του ΣΥΡΙΖΑ λένε για Ανιστόρητη χυδαιότητα [βίντεο]
Αδωνις: Δεν υπήρξαν νεκροί εντός Πολυτεχνείου από το τανκ - και του ΣΥΡΙΖΑ λένε για Ανιστόρητη χυδαιότητα [βίντεο]

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τους νεκρούς του Πολυτεχνείου εξέδωσαν οι επαγγελματίες διαστρεβλωτές και μόνιμος κήρυκες τους ψεύδους του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι φέρονται να ειναι κυβέρνηση στο Ελλαδισταν. Και καμια χούντα δεν σκότωσε κόσμο γύρο από το πολυτεχνείο καν που λεει ο Γεωργιάδης,αλλα πράκτορες της Mossad ντυμένοι με ελληνικές στολές .

«Σε μια άθλια παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα ότι δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Λίγες μέρες νωρίτερα, τα ίδια ακριβώς υποστήριξε και βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, προσβάλλει την ιστορική μνήμη, υβρίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ατάραχος παρακολουθεί τον αντιπρόεδρό του να κάνει κουμάντο στη ΝΔ και να την εκθέτει ανεπανόρθωτα», προσθέτει.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στο Πολυτεχνείο, υποστήριξε πως τον εκφράζουν οι θέσεις του Αβέρωφ, υπογραμμίζοντας ότι «νεκροί υπήρξαν στο Πολυτεχνείο αλλά όχι από την ερπύστρια».

«Η Χούντα σκότωσε κόσμο σε διάφορα σημεία γύρω από το Πολυτεχνείο, αλλά όχι μέσα σε αυτό», συμπλήρωσε.

Γιαυτό το λόγο κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες πήγες από οπού ήρθαν όλες οι αλήθειες : “Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη .Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα». Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC , η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA , έφθασε στον Πειραιά .

Η κύρια επαφή Νταγιάν , εκτός από τον Ιωαννίδη – Αραπάκη -Μπονάνο , ήταν με τον Γιάγκο Πεσματζόγλου ,ο οποίος τότε ήταν μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για την Ελλάδα.

Τα χαράματα της 16 Νοεμβρίου , έφθασαν χίλιοι κομάντος από τις Βρυξέλλες , με εντολή να συμμετάσχουν στην εξέγερση του πολυτεχνείου.Όλοι μεταφέρθηκαν από τη βάση του ελληνικού στη γεωγραφική υπηρεσία Στρατού στο πεδίο του Άρεως . Τους μοιράστηκαν Ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές στολές και περίμεναν διαταγή να επέμβουν. Εκτός από όπλα , είχαν στην κατοχή τους ασύρματο , συγχρονισμένο με εκείνον του γιωτ «Απόλλων» , απ΄ όπου και περίμεναν την διαταγή για επέμβαση...ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications