Βέροια: 45χρονος σώθηκε από θαύμα -Τον πυροβόλησαν αλλά το όπλο έπαθε... αφλογιστία
Βέροια: 45χρονος σώθηκε από θαύμα -Τον πυροβόλησαν αλλά το όπλο έπαθε... αφλογιστία

Eνας 45χρονος θαμώνας καταστήματος στην Βέροια παραλίγο να χάσει την ζωή του όταν ένας από τους δυο άνδρες με τους οποίους διαπληκτίστηκε για άγνωστο λόγο τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, αλλά το πιστόλι του έπαθε... αφλογιστία!

Στη συνέχεια του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τελικά τον τραυμάτισαν με γροθιές!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι δράστες ηλικίας 39 και 22 χρόνων μπήκαν στο κατάστημα και ο 39χρονος προσπάθησε να πυροβολήσει το θύμα, αλλά το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε. Στη συνέχεια, μαζί με τον 22χρονο που κρατούσε μαχαίρι, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν πριν απομακρυνθούν, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το πιστόλι που περιείχε ένα φυσίγγιο στη θαλάμη και εστάλη για βαλλιστική εξέταση, καθώς και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications