UFO στη Χιλή: Έξι διαφορετικά αεροσκάφη αναφέρουν την παρατήρηση ενός περίεργου αντικειμένου βίντεο
UFO στη Χιλή: Έξι διαφορετικά αεροσκάφη αναφέρουν την παρατήρηση ενός περίεργου αντικειμένου

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube έχει τα ηχητικά μηνύματα στα οποία οι πιλότοι ενημερώνουν τον πύργο ελέγχου για την παρατήρηση ενός περίεργου αντικειμένου με φώτα .

Το ερευνητικό Κέντρο για ανώμαλα φαινόμενα (CEIFAC) έχει αναρτήσει στο Youtube ένα βίντεο, όπου μπορείτε να ακούσετε τους πιλότους από έξι αεροσκάφη των εμπορικών αεροπορικών εταιρειών, να προειδοποιούν για παράξενα φώτα στον ουρανό της Antofagasta (Αντοφαγκάστα) στην Χιλή.

Ο πρώτος που αναφέρει το περιστατικό ήταν ο πιλότος της πτήσης COPA 174(Σαντιάγο προς Παναμά), είδε στον ουρανό φώτα που ήταν κοντά στη θέση Livor (ένα σημείο ελέγχου που βρίσκεται στον ουρανό περίπου 380 χιλιόμετρα ανοικτά των ακτών της Antofagasta). "Δεν έχουμε κυκλοφορία και δεν ξέρουμε τι είναι" του απάντησαν .

Σχεδόν την ίδια στιγμή, μια παρόμοια αναφορά έγινε από την πτήση LAN 639 που επίσης το ανέφερε στον πύργο ελέγχου. Στη συνέχεια, οι πιλότοι της πτήσης LAN 2473 και της πτήσης LAN 79 επιβεβαίωσαν επίσης την παρουσία των φώτων. "Στο επίπεδο της θάλασσας, ένα πολύ μικρό φως εμφανίζεται και εξαφανίζεται", ανέφερε ο πιλότος του τελευταίου αεροπλάνου.

«Τι παράξενο φαινόμενο»

"Τα φώτα κινούνται και αυξάνουν την ένταση τους και την μειώνουν επίσης. Θα στραφούμε προς τα δεξιά, επειδή φαίνεται ότι πλησιάζουμε ", προειδοποίησε η πτήση COPA 174." Τι παράξενο φαινόμενο" είπε ο πιλότος.

Αργότερα, οι πιλότοι δύο άλλων πτήσεων,της LAN 501 και της LAN 577, ανέφεραν επίσης μια παρόμοια παρατήρηση στην ίδια περιοχή.

Η επιτροπή για τη μελέτη των ανώμαλων φαινομένων της Γενικής Διεύθυνσης Πολιτικής Αεροπορίας (DGAC) της Χιλής μελετά την υπόθεση. Μπορείτε να ακούσετε την αναφορά των πιλότων μετά από τα 4 λεπτά στην τοπική ισπανική γλωσσά,που εξηγεί ότι τα φώτα δεν ηταν από καράβια :

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications