Τα τηλεπαθητικά όνειρα, επικοινωνία με άλλους ανθρώπους ενώ κοιμάστε
Τα τηλεπαθητικά όνειρα, επικοινωνία με άλλους ανθρώπους ενώ κοιμάστε

Η ικανότητα να ονειρευόμαστε είναι μία από τις πιο σημαντικές και βασικές λειτουργίες της ανθρώπινης συνείδησης. Αλλά είναι επίσης ένα από τα λιγότερα κατανοητά στοιχεία, και οι απόψεις ποικίλλουν από την ψυχολογία έως τη μεταφυσική.

Μερικοί ψυχολόγοι, συμπεριλαμβανομένου του Carl Jung , προσπάθησαν να βρουν μια σύνδεση μεταξύ επιστήμης και πνευματικότητας, αναγνωρίζοντας την πνευματική ποιότητα των ονείρων .Ο Jung πίστευε ότι τα όνειρα ήταν η εκδήλωση του υποσυνείδητου μυαλού που συνδέονται με τα ανθρώπινα αρχέτυπα για τη μετάδοση μηνυμάτων προς τον ονειροπόλο. Ωστόσο, αυτό είναι εν μέρη σωστό.

Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες του ονειρεμένου κόσμου και απλά δεν δίνουν σημασία στα όνειρα η αναζητούν στην ερμηνεία σε αυτό που είδαν στο όνειρο τους, αντικειμένων ή ανθρώπων που εμφανίζονται σε αυτά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πίσω από τα όνειρα υπάρχουν πολλά περισσότερα, ένας ολόκληρος κόσμος που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί .

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν μια έμφυτη δυνατότητα να βιώσουν ψυχικά όνειρα. Στην πραγματικότητα, καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής μας, όλοι βιώνουμε πολλά ψυχικά όνειρα. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να τα διακρίνουν από τα συνηθισμένα όνειρα και επομένως χάνουν το νόημά τους.

Τα ψυχικά όνειρα είναι πιο ζωντανά από τα συνηθισμένα όνειρα και όταν ξυπνήσουμε έχουμε την αίσθηση ότι ηταν κάτι πολύ περισσότερα από άπλες αναμνήσεις η ερεθίσματα από τον εγκέφαλό μας. Υπάρχουν διαφορετικά ψυχικά όνειρα, όπως τα προγνωστικά, διαυγής ,τηλεπαθητικά.

Τα τηλεπαθητικά όνειρα
Τα τηλεπαθητικά όνειρα είναι μια άλλη μορφή ψυχικών ονείρων, όπου γίνεται άμεση επικοινωνία. Είναι διαφορετικά από τα όνειρα που περιλαμβάνουν την ομιλία, και επικοινωνείτε μονο με το υποσυνείδητο ως χαρακτήρας ονείρου.

Είναι δυνατόν να ονειρευτείτε άλλους ανθρώπους και να έχετε συνομιλίες. Σε αυτά τα παράξενα όνειρα επικοινωνείτε τηλεπαθητικά με τους "καθοδηγητές" ,αγγέλους,με τους αποθανόντες αγαπημένους σας ,η άλλο άτομο, ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση ονείρου.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα όνειρα, είναι ζωντανά και πραγματικά και οχι άπλα μια ανάμνηση. Γενικά, τα τηλεπαθητικά όνειρα συμβαίνουν όταν ένα άτομο πηγαίνει τηλεπαθητικά (συνειδητά ή ασυνείδητα) σε άλλο χρονικό διάστημα σε κατάσταση ονείρου.
Στις περιπτώσεις όπου οι δύο ψυχές είναι πολύ συναισθηματικά συνδεδεμένες, τότε μπορούν να επικοινωνούν τηλεπαθητικά μέσω εικόνων, συναισθημάτων και ακόμα και συνομιλιών.

Σε γενικές γραμμές, ένα άτομο μπορεί να κάνει αυτή την επικοινωνία μέσω της διοχετευόμενης ενέργειας. Αυτό είναι κάτι που ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ψυχικά ενώ βρίσκονται σε συνειδητή κατάσταση. Άλλες φορές, ένα άτομο μπορεί να φτάσει ασυνείδητα στο όνειρό του και να κάνει μια τέτοια επικοινωνία.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο
Η έννοια της τηλεπάθειας στα όνειρα δεν είναι καινούργια, στο παρελθόν πολλοί σπουδαίοι επιστήμονες προσπάθησαν να καταλάβουν το μυστηριώδες φαινόμενο της τηλεπάθειας στα όνειρα.Σε πολλές περιπτώσεις δέχτηκαν την επίδραση των τηλεπαθητικών ιδεών στη διαδικασία της ανθρώπινης σκέψης και επομένως της εξέλιξης .Ο Νίκολα Τέσλα είπε κάποτε: «Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίζει να μελετάει τα μη φυσικά φαινόμενα, θα προχωρήσει περισσότερο σε μια δεκαετία από ότι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της».

Παρόλο που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι τα τηλεπαθητικά όνειρα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.Ο ψυχίατρος Montague Ullman (1916-2008), στα μέσα της δεκαετίας του 1960 άρχισε μια σειρά πειραμάτων. Πολλά άλλα πειράματα έχουν επίσης δείξει ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ένα ορισμένο επίπεδο τηλεπάθειας στα όνειρα, ακόμη και μεταξύ άγνωστων ανθρώπων, αν και η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί και πώς λειτουργεί η τηλεπάθεια στα όνειρα, υπάρχει.

Γιατί συμβαίνουν τα τηλεπαθητικά όνειρα;
Μπορεί να είστε ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητο να αποδειχθεί επιστημονικά ότι υπάρχει. Και έχετε δίκιο, αλλά για τους υπόλοιπους θνητούς που πιστεύουν μονο ότι τους λένε οι επιστήμονες θα πουν δεν υπάρχει. Αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι: γιατί συμβαίνουν τα τηλεπαθητικά όνειρα;

Πολλοί είμαστε γεννημένοι με ορισμένες ψυχικές ικανότητες. Ωστόσο η ζωή μας από μικρή ηλικία καταστέλλει αυτές τις ικανότητες και δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε σωστά το υποσυνείδητο μυαλό μας. Το υποσυνείδητο μυαλό μας δίνει πληροφορίες που μας καθοδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση αν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση. Κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες, το συνειδητό μυαλό μας είναι πιο ενεργό και γι 'αυτό δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουμε μηνύματα από το υποσυνείδητο μυαλό μας.

Έτσι, ο μόνος τρόπος που το υποσυνείδητο μυαλό μπορεί να μας στείλει μηνύματα είναι κατά τη διάρκεια του ονείρου. Εκείνη την στιγμή που το συνειδητό μυαλό είναι κλειστό και το υποσυνείδητο μυαλό είναι πιο ενεργό. Στον κόσμο του ασυνείδητου, είμαστε όλοι ψυχικά όντα.Αλλά δεν είναι όλα τα όνειρά ψυχικά. Μερικά μπορεί να ειναι τυχαίες σκέψεις και γεγονότα της καθημερινής ζωής,αλλά τα ψυχικά όνειρα μας προσφέρουν πληροφορίες συνδέοντας μας με έναν πολυδιάστατο πνευματικό κόσμο.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications