12 Οκτ 2018

Τρεις πορτοφολάδες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στο μετρό – Δείτε τι συνέβη (video)

Τρεις πορτοφολάδες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στο μετρό – Δείτε τι συνέβη (video)

Τρεις πορτοφολάδες (δύο νεαροί άντρες και μία νεαρή κοπέλα) ρουμανικής καταγωγής άρπαξαν 80 ευρώ από έναν επιβάτη του τρένου, στην Αθήνα, αλλά αυτός το κατάλαβε και τους ακινητοποίησε. Το όλο σκηνικό καταγράφθηκε από κινητό τηλέφωνο άλλου επιβάτη και στη συνέχεια «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.gr.

Στο video φαίνεται ο ένας δράστης, αυτός που πήρε τα χρήματα από την τσέπη του ανυποψίαστου θύματος, να εκλιπαρεί να μην τον παραδώσει στην Αστυνομία, ενώ κάποια στιγμή αγκαλιάζει τον συνεργό του σε μια προσπάθεια να νιώσει ασφαλής. Η κοπέλα αν και στην αρχή επέλεξε να μην δείξει ότι τους γνωρίζει τελικά αποδείχθηκε ότι και αυτή ήταν συνεργός τους.

Το περιστατικό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς οι αστυνομικοί του τμήματος του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών τους πέρασαν χειροπέδες.

 

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τρεις πορτοφολάδες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω στο μετρό – Δείτε τι συνέβη (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: