Τράμπ: Βγάζω τον στρατό να σταματήσω τους λαθρομετανάστες – Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι ΗΠΑ
Τράμπ: Βγάζω τον στρατό να σταματήσω τους λαθρομετανάστες – Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως «βγάζει τον στρατό» για να προστατεύσει τα σύνορα των ΗΠΑ καθώς περισσότεροι από 7000 λαθρομετανάστες από την Κεντρική Αμερική φτάνουν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Βγάζω τον στρατό για αυτή την Εθνική Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης. Θα ανακοπούν», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε πλήρη ετοιμότητα έθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τον στρατό και τις ομοσπονδιακές συνοριακές αρχές σχετικά με εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, για το καραβάνι των μεταναστών που καταφτάνει από την κεντρική Αμερική, προειδοποιώντας, παράλληλα, ότι η Ουάσινγκτον θα κόψει τη βοήθεια προς την περιοχή.

Όπως είχαμε γράψει σε σχετικό δημοσίευμα..

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, σαν «καραβάνι», ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός χιλιάδων έως δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών από την Λατινική Αμερική και κυρίως από Ονδούρα και Γουατεμάλα, επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα τους, κατευθυνόμενοι προς τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Βάσει διεθνών καταγγελιών, το εν λόγω εγχείρημα υποκινείται από τον Τζορτζ Σόρος και τον Ο.Η.Ε. με σκοπό την αποσταθεροποίηση των ΗΠΑ και την ανατροπή του Ντόναλντ Τραμπ, έτσι ώστε η Νέα Τάξη, όρος πολιτικός και όχι συνωμοσιολογικός, να αναλάβει εκ νέου την εξουσία.

«Πρέπει, με τον πιο έντονο τρόπο, να ζητήσω από το Μεξικό να σταματήσει αυτή την επίθεση, κι αν δεν μπορεί, θα αναπτύξω τον αμερικανικό στρατό και ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ», είχε προειδοποιήσει την Πέμπτη ο Αμερικανός πρόεδρος. Τώρα το κάνει πράξη.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications