Η Γη θα μπορούσε να μειωθεί σε μια μικρή σφαίρα 100 μέτρων από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων!
Η Γη θα μπορούσε να μειωθεί σε μια μικρή σφαίρα 100 μέτρων από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων!

Ο πλανήτης θα μπορούσε να γίνει μια μικροσκοπική σφαίρα 100 μέτρων σε διάμετρο, από τον επιταχυντή σωματιδίων, γνωστός και ως ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων CERN, προειδοποίησε έναν κορυφαίος επιστήμονας.

Ο καθηγητής Lord Martin Rees είπε ότι ο πλανήτης μπορεί να καταστραφεί αν ένα πείραμα στο επιταχυντή σωματιδίων δεν πάει καλά.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Το μέλλον: προοπτικές για την ανθρωπότητα», το οποίο γράφει για κάθε είδους πλανητικές απειλές, όπως η αλλαγή του κλίματος, ο πόλεμος και η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης κτλ.

Ο καθηγητής αναφέρει ότι υπάρχει μια πιθανότητα ότι όταν οι επιστήμονες πραγματοποιούν πειράματα για να δουν πώς τα άτομα δημιουργούν κουάρκ, τα θεμελιώδη συστατικά της ύλης, θα μπορούσε να υπάρξει μια ακούσια συνέπεια που θα έφερνε τον όλεθρο .

Είπε ότι αυτά τα πειράματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα Αρμαγεδδών στη Γη προκαλώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση από καταστροφικά γεγονότα. "Ίσως να σχηματίσουμε μια μαύρη τρύπα και στη συνέχεια να ρουφήξει τα πάντα γύρω της.

Και δεν ειναι ο μόνος που αναφέρει τις ηλιθιότητες που κάνουν εκεί στο CERN στην τύχη, υπό τον μασονικό έλεγχο που τους έβαλε να πουν ότι δεν υπάρχουν μεγαλύτερες ταχύτητες του φωτός και ακυρώσουν τις θεωρίες του Αϊνστάιν, από αυτό και μονο δημιουργούνται υποψίες ότι όλο το CERN ειναι ένα μασονικό σχέδιο που ουδεμιά σχέση έχει με την πραγματική επιστήμη, ίσως ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο για λογαριασμό της μασονίας, σημειώστε ότι από έξω από το CERN έχουν το "θεό της καταστροφής" δήθεν προστάτης του ερευνητικού κέντρου CERN γνωστός και ως «θεός» Σίβα.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications