Της έκανε πρόταση γάμου και έπεσαν στο κενό!
Της έκανε πρόταση γάμου και έπεσαν στο κενό!

Ο σύντροφός της ήθελε να της κάνει πρόταση γάμου στο πιο ρομαντικό μέρος, στον Εθνικό Δρυμό Yosemite. Κανείς δεν ήξερε όμως ότι αυτό θα είχε την πιο τραγική κατάληξη...

Οι υπάλληλοι του εθνικού δρυμού, ψάχνουν στο βάθος του γκρεμού να εντοπίσουν τα πτώματα ενός νέου άνδρα και της κοπέλας του οι οποίοι έπεσαν από τον βράχο Taft point από υψόμετρο 2.200 μέτρων, ενώ της έκανε πρόταση γάμου.

Μια εβδομάδα πριν στον ίδιο βράχο ένα άλλο ζευγάρι είχε πάει προκειμένου ο άνδρας να κάνει πρόταση γάμου στη γυναίκα και είχε απαθανατιστεί από έναν φωτογράφο.

Ο διεθυντής του δρυμού Σκοτ Γκέντιμαν, είπε πως το taft point, είναι ένας βράχος με το κενό να χάσκει από κάτω του, στο οποίο συνηθίζουν να πηγαίνουν ζευγάρια για πρόταση γάμου.

«Είναι το τοπίο που τους εμπνέει. Έχουμε βάλει προστατευτικά κιγκλιδώματα αλλά οι νέοι προτιμούν να πηγαίνουν στα πιο επικίνδυνα μέρη. Δυστυχώς κάποιες φορές συμβαίνουν τρομερά ατυχήματα.»

Ο φωτογράφος Μάθιου Ντίπελ που απαθανατίζει συχνά ζευγάρια στο χείλος του γκρεμού, είχε τραβήξει μια φωτογραφία από ένα ζευγάρι αγνώστων στοιχείων την οποία επεξεργάζονται οι αρχές για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν την ταυτότητα των δυο νέων που έπεσαν από το γκρεμό.

Το taft point είναι ένα δημοφιλές σημείο στις ΗΠΑ στο οποίο είτε φωτογραφίζονται ζευγάρια, είτε λάτρεις των εξτριμ σπορ προτιμούν να βουτάνε στο κενό με αλεξίπτωτο.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications