Την γλίτωσε η δασκάλα που κατηγορήθηκε ότι το έκανε με μαθητή σε τουαλέτα αεροπλάνου
Την γλίτωσε η δασκάλα που κατηγορήθηκε ότι το έκανε με μαθητή σε τουαλέτα αεροπλάνου

Η 29χρονη Βρετανίδα δασκάλα που είχε κατηγορηθεί ότι έκανε με 16χρονο μαθητή της μέσα σε αεροπλάνο, ενώ επέστρεφαν από σχολική εκδρομή στη Σουαζιλάνδη, φαίνεται ότι την «σκαπούλαρε», αφού το δικαστήριο στου οποίου το εδώλιο καθόταν τις τελευταίες εβδομάδες, κήρυξε κακοδικία και την απήλλαξε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το σώμα των ενόρκων δεν κατάφερε να φτάσει σε ομόφωνη απόφαση και η τοπική Εισαγγελία δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει επανάληψη της δίκης, για μια υπόθεση που «ήδη έχει κοστίσει στους φορολογούμενους πολλές χιλιάδες λίρες».

H Έλινορ Μπρίστον κατέφθασε εχθές στο δικαστήριο με τον νέο της έρωτα, τον 27χρονο Τζος Χόκινς, και μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε βαθιά ανακουφισμένη.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της δίκης, οι ένορκοι άκουσαν πως η γυναίκα αποπλάνησε τον μαθητή της και ήρθε σε σ@ξουαλική επαφή μαζί του για πρώτη φορά μέσα στο αεροπλάνο, μέσα στο οποίο επέβαινε όλη η τάξη του νεαρού.

Με βάση τη μαρτυρία του νεαρού, το ζευγάρι συνέχισε να συνευρίσκεται ερωτικά για αρκετό καιρό μετά την πρώτη τους επαφή.

Μάλιστα, έναν μήνα μετά το συμβάν στο αεροπλάνο, η Έλινορ είπε στο αγόρι ότι είχε μείνει έγκυος αλλά ήταν αποφασισμένη να «ρίξει» το παιδί. Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η εγκυμοσύνη ήταν όντως αληθινή, ωστόσο η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι το παιδί ήταν του τότε συντρόφου της και τελικά η εγκυμοσύνη κατέληξε σε άμβλωση.

Αν και ίδια η Έλινορ αρνιόταν από την πρώτη στιγμή ότι είχε σ@ξουαλικές σχέσεις με τον νεαρό, είχε παραδεχτεί στο δικαστήριο ότι τον συναντούσε συχνά και αντάλλαζε μαζί του μηνύματα, επειδή αισθανόταν μοναξιά και δεν είχε πουθενά αλλού να στραφεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications