Συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ το ελικόπτερο με τον ιδιοκτήτη της! [βίντεο]
Συνετρίβη έξω από το γήπεδο της Λέστερ το ελικόπτερο με τον ιδιοκτήτη της! [βίντεο]

Απίστευτη είδηση από την Αγγλία, όπου λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ το ελικόπτερο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη των «αλεπούδων» Βικάι Σβιβαναναπράμπα συνετρίβη υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium!

Στο σημείο ξέσπασε φωτιά, ενώ στον χώρο του δυστυχήματος έφτασαν αμέσως ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής.

Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την τύχη όσων επέβαιναν στο ελικόπτερο, όμως σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες βρισκόταν μέσα ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο συνήθιζε να μετακινείται και να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του.

«Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν μέσα στο ελικόπτερο, το οποίο εξερράγη στον αέρα και έπεσε», ανέφερε ο δημοσιογράφος Μουτάζ Τσεχάντε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ελικόπτερο έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αιτίες λίγο μετά την απογείωσή του, ενώ τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες σε περιοχή κοντά στο πάρκινγκ του γηπέδου. Η περιοχή εκκενώθηκε άμεσα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον τερματοφύλακα της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ, να παρακολουθεί την επιχείρηση των σωστικών δυνάμεων με δάκρυα στα μάτια.

 

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications