Στη φυλακή ο δολοφόνος της 53χρονης στην Κρήτη
Στη φυλακή ο δολοφόνος της 53χρονης στην Κρήτη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και από πλαϊνή πόρτα οδηγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 60χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη.

Εξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που αποδοκίμαζε τον 60χρονο, φωνάζοντας: Μάλιστα συγγενείς και φίλοι του θύματος φώναζαν στον δράστη «φονιά θα το πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα».

Ο 60χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού, αφού ομολόγησε την πράξη του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Είναι μετανιωμένος, είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Ζήτησε συγνώμη αλλά ξέρει ότι δεν έχει κανένα νόημα. Κόλλησε το μυαλό του και δεν μπορεί να δώσει λογική εξήγηση. Δεν θυμάται τι έκανε και πόσες μαχαιριές της κατάφερε...Αφορμή ήταν η απομάκρυνση από το σπίτι», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης, ο οποίος εκτιμά ότι τα αιτία είναι βαθύτερα.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα που προκάλεσε σάλο στο πανελλήνιο, σημειώθηκε με αφορμή την απόφαση της ανιψιάς του και κόρης του θύματος να πάψει να τον φιλοξενεί στο σπίτι της, όπου εκείνος διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications