H βασιλική οικογένεια δεν πίνει νερό βρύσης ξένων χωρών! κορόιδα είναι?
H βασιλική οικογένεια δεν πίνει νερό βρύσης ξένων χωρών! κορόιδα ειναι?

Σε ένα άρθρο με τίτλο: Αυτά είναι τα φαγητά που απαγορεύεται να φάει η βασιλική οικογένεια,αναφέρουν ελάχιστα από αυτά δεν τρώνε και ειναι μονο για θνητούς,σίγουρα δεν τρώνε χοιρινό κρέας, και πολλά που θα βρείτε σε σούπερ μάρκετ :

Όπως και να το κάνουμε το να ανήκεις στη βασιλική οικογένεια έχει τα θετικά του: Όχι μόνο ζεις μέσα στα λούσα και την πολυτέλεια, αλλά είσαι και από τους λίγους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Όπως φαίνεται όμως για να αποκτήσεις όλα αυτά τα προνόμια θα πρέπει να κάνεις και έναν πολύ σημαντικό συμβιβασμό: Θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να απαρνηθείς μερικά από τα αγαπημένα σου φαγητά.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ένα είδος φαγητού που ιστορικά απαγορεύεται η βασιλική οικογένεια να παραγγείλει όταν γευματίζει έξω.

Ο λόγος για τα οστρακοειδή, από τα οποία απέχουν οι διάδοχοι του θρόνου, αλλά και τα κοντινά συγγενικά τους πρόσωπα, καθώς θεωρείται ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δηλητηριαστούν από αυτά.

Εκτός αυτών όμως, η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται να καταναλώσει ωμό κρέας και νερό βρύσης ξένων χωρών, προκειμένου να γλιτώσει από πιθανές ασθένειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.

Όπως φαίνεται, η βασίλισσα είναι πρόθυμη να τηρήσει τη συγκεκριμένη παράδοση, αν και πολλές από τις νεότερες γενιές, όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος, είναι γνωστό ότι αγνοούν τις εν λόγω υποδείξεις. Έτσι παρουσιάζουν θέμα σαν μην τρέχει τίποτα ..

Όσο για την φώτο που άρχισε ο David Icke? πόλλοι τι έχουν δει αλλα οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν το μέγεθος της συνωμοσίας και οχι της θεωρίας ακριβώς κάτω από την μύτη τους και οχι κάπου μακρυά,βεβαία οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ούτε τα αυτονόητα ...!
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications