Μέτα τον Πολάκη πήρε σειρά δεύτερος αριστερός - Σκουρλέτης: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε πρώτο κόμμα!
Μέτα τον Πολάκη πήρε σειρά δεύτερος αριστερός - Σκουρλέτης: Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να είμαστε πρώτο κόμμα!

Άρχισαν την προπαγάνδα οι συμμορίτες "δημοκράτες" που βγήκαν "κυβέρνηση" εντελώς δημοκρατικά!

Την πεποίθηση ότι το κυβερνόν κόμμα θα είναι πρώτο και στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Έθνος» και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «το παιχνίδι είναι απολύτως ανοικτό».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αντιστοιχηθεί με το κοινωνικό γίγνεσθαι και τις νέες ανάγκες, καθώς επίσης και να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή. «Χωρίς πλέον το «άλλοθι» της εφαρμογής του μνημονιακού προγράμματος απαιτείται η κυβερνητική μας πολιτική να αποκτήσει μεγαλύτερη συνοχή, με άλλα λόγια μια ενιαία προγραμματική αντίληψη», δήλωσε.

Αναφορικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσε ότι «το κυβερνητικό έργο των τελευταίων ετών στην Αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέους όρους για τη χειραφέτησή της» και πρόσθεσε ότι «οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ εργάζονται για τη διαμόρφωση πλατιών, νικηφόρων συνεργατικών σχημάτων, με σαφές προγραμματικό και αυτοδιοικητικό στίγμα».

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications