Σκότωσαν 21χρονο και... έφαγαν το κεφάλι του (βίντεο)
Σκότωσαν 21χρονο και... έφαγαν το κεφάλι του (βίντεο)

Ιστορία που θυμίζει θρίλερ, με έναν 22χρονο να παίρνει μαζί του μία 12χρονη και να σκοτώνουν έναν νεαρό, τρώγοντας το κεφάλι του.

Ακόμη και ο εμπνευστής του πιο... αρρωστημένου θρίλερ, θα ένιωθε αποτροπιασμό με την ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας στην Ρωσία, η οποία περιλαμβάνει από παιδοφιλία και δολοφονία, μέχρι κανιβαλισμό.

Πρωταγωνιστές της είναι ένας 22χρονος και μία 12χρονη, η οποία είχε πειστεί από τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερό της, να τον ακολουθήσει στις τρομακτικές του ορέξεις, φεύγοντας από τους γονείς της.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι του χωριού Νοβίνκα είδαν από ένα ξύλινο σπίτι να βγαίνει καπνός και δύο άτομα να πηδάνε από τα παράθυρα.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως μέσα υπήρχε ένας δολοφονημένος άνδρας 21 ετών, από τον οποίο έλειπαν τα χέρια και το κεφάλι. Μάλιστα οι αρχές είδαν οτι στο ταψί του φούρνου υπήρχαν υπολείμματα κρέατος «τα οποία δεν έδειχναν σαν και αυτά που αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ».

Κάτι που δημιούργησε υποψίες κανιβαλισμού, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν τόσο ο 22χρονος, όσο και η ανήλικη που ήταν μαζί του, είπαν: «Δεν υπήρχε άλλο κρέας για να φάμε».

Μάλιστα αμφότεροι, εκτός από το έγκλημα που έκαναν, παραδέχθηκαν οτι είχαν και ερωτικές επαφές.

pronews

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications